Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-on éves férfiként mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-on éves férfiként mit tennél ha belédszeretne egy idősebb nő?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem és összejöttem egy jóval idősebb nővel. 5 hónapja vagyunk együtt. Az én részemről a szex dominál a kapcsolatban, de nincs lefektetve konkrétan, hogy szexkapcsolatban vagyunk. Rajta észrevettem, hogy egyre jobban kötődik hozzám,olyanokat mondd, hogy milyen jól érzi magát velem, molyen sokat gondol rám és azt is mondta már hogy szeret. Újabban be akar mutatni a szüleinek.

Én viszont nem akarok tőle semmi komolyat, nem akarom felvállani a családom előtt, semmi.

Szakítanom kéne vele, de nem akarom megsérteni, nem mondhatom neki,hogy "bocsi, de csak szexre kellettél". Ez a legrosszabb dolog amit mondani lehet egy nőnek, pláne egy szerelmes nőnek. Ráadásul én kezdeményeztem, én udvarolgattam neki, mégha nem is voltam őszinte a szándékaimat illetően.

Hogy jöhetnék ki ebből a helyzetből a legjobban és úgy hogy ő is a legkevésbé sérüljön?

27/F

2022. okt. 3. 16:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Amikor mondta neked, hogy szeret és te semmit nem reagáltál rá azért érdekes, hogy nem gondolkozott el és ettől függetlenül a szüleit szeretné bemutatni. Valamiért úgy érzem, hogy hitegetted…
2022. okt. 3. 18:34
 12/30 A kérdező kommentje:
Jó nagy nyomorék lehet, aki egy nővel akarja eltartatni magát.
2022. okt. 3. 18:34
 13/30 A kérdező kommentje:
Amukor azt mondja, hogy szeret, annyit szoktam rá mondani, hogy "én is", mert csak nem mondhatom rá, hogy én meg nem szeretlek. De konkrétan nem mondtam még ki neki, hogy "szeretlek".
2022. okt. 3. 18:43
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem az, hogy azt mondtad én is, már hülyítés… mert nem gondoltad úgy, csak jól sejtettem, hogy hitegetted.
2022. okt. 3. 18:48
 15/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha már eddig egy gerinctelen féreg voltál, legalább most viselkedj felnőtt férfiként.
2022. okt. 3. 19:27
 16/30 anonim ***** válasza:
95%

Ezt hazugságnak hívják nálunk, faluhelyen...

2022. okt. 3. 19:56
 17/30 A kérdező kommentje:
Mit mondanék neki, nem beszélhetek vele úgy mint a kutyával.
2022. okt. 3. 20:03
 18/30 anonim ***** válasza:
10%

Amúgy már kezdelek inkább téged sajnálni, hogy ilyen helyzetbe keveredtél a libidód miatt. Én a biológiai vagy ideiglenes kasztrálást javasolnám a libidó ellen. Te vagy itt valójában az áldozat. Bocs.

2022. okt. 3. 20:10
 19/30 anonim ***** válasza:
95%
Az igazat, nem kell félre beszélni. Aljas dolog, amit csinálsz!
2022. okt. 3. 20:12
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem az az aljas, amit most csinál, hanem amit eddig. Most inkabb megoldaná a helyzetet, ahogy többször le is írta, ehhez vár tanácsokat. Én jóval korabban elmondtam már a magamét,de ên is kíváncsi lennék a többiek elképzelésére.
2022. okt. 3. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!