Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb nőnek mennyire imponál,ha egy fiatal fiú rajong érte?
Hát, harmincéves nőként mondom, hogy szerintem az én korosztályomnak nem nagyon jönnek be az ennyivel fiatalabb fiúk... Én sokszor látok helyes meg jófej huszonéves srácokat, de szexuálisan egyáltalán nem indítanak be, mert nem látom bennük a férfit.
Nyilván abszolút egyénfüggő, és minden férfi más tempóban fejlődik, de szerintem olyan 27 év körül kezdenek férfias vonásokat felvenni a mai pasik, sőt vannak akik harmincasként is tök gyerekesek és éretlenek maradnak (igen, itt is külső-belső tulajdonságok kéz a kézben járnak).
Persze vannak kivételek itt is mint mindenhol, én nem minden nőnek olyan az ízlése, mint az enyém. De azt sokkal inkább el tudom képzelni, hogy egy 40-50-es nőnek bejön egy 30-40-es pasi, mint hogy egy harmincas nőnek egy huszonéves gyerek.
Bocs, de az nincs meg, hogy minden ember más?
Vagy gondolod, ha azonos korú embereket összezárunk, majd jól kijönnek?
Ki gondolkodik ilyen alacsony szinten?...
#3 ez a kettő pont nem, mert az már a kamaszoknál is megvan.
Inkább arcvonások, viselkedés, intelligencia.
(Nyilván egy fiatal srác is lehet intelligens, de én harmincasként azért közel sem tudok olyan jól elbeszélgetni egy húszévessel, mint egy korombelivel, mert egyszerűen még más a világképük, más érdekli őket, egy csomó mindent nem ismernek még stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!