Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy idősebb nőnek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősebb nőnek mennyire imponál,ha egy fiatal fiú rajong érte?

Figyelt kérdés
Pl egy 30 éves nőnek mennyire imponál ha egy 20 éves fiú rajon érte?Vagy nem kelti fel az érdeklődését egy ennyivel fiatalabb fiú?Egy sorozatban volt egy olyan rész,hogy egy 16 éves fiú,és egy 40 éves nő együtt voltak,és azzal magyarázták ezeket a kpacsolatokat,hogy egy idősebb nőnek nagyon imponál ha egy fiatal "férfi" rajong érte.Ez a valóságban is így van?

2022. jún. 1. 21:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Hármas szinten
2022. jún. 1. 21:10
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Hát, harmincéves nőként mondom, hogy szerintem az én korosztályomnak nem nagyon jönnek be az ennyivel fiatalabb fiúk... Én sokszor látok helyes meg jófej huszonéves srácokat, de szexuálisan egyáltalán nem indítanak be, mert nem látom bennük a férfit.

Nyilván abszolút egyénfüggő, és minden férfi más tempóban fejlődik, de szerintem olyan 27 év körül kezdenek férfias vonásokat felvenni a mai pasik, sőt vannak akik harmincasként is tök gyerekesek és éretlenek maradnak (igen, itt is külső-belső tulajdonságok kéz a kézben járnak).

Persze vannak kivételek itt is mint mindenhol, én nem minden nőnek olyan az ízlése, mint az enyém. De azt sokkal inkább el tudom képzelni, hogy egy 40-50-es nőnek bejön egy 30-40-es pasi, mint hogy egy harmincas nőnek egy huszonéves gyerek.

2022. jún. 1. 21:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Férfias vonások alatt mit értesz?Csak külsőleg.Pl izomzat,arcszőrzet?
2022. jún. 1. 21:12
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
Az tetszik nekik, hogy könnyen taposhatnak bele a naív fiú szívébe. Amúgy csak saját maguknak imponálnak, nekik önmagukon kívül senki nem számít.
2022. jún. 1. 21:15
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

Bocs, de az nincs meg, hogy minden ember más?

Vagy gondolod, ha azonos korú embereket összezárunk, majd jól kijönnek?

Ki gondolkodik ilyen alacsony szinten?...

2022. jún. 1. 21:16
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Amikor közel jártam a harminchoz, kavartam egy sokkal fiatalabb pasival. Nem tudtam komolyan venni, amikor pedig érzelmeket és szándékokat kezdett forszírozni, tudatosan eltávolítottam magam mellől. Nem azért, mert nem szerettem. Hanem mert tudtam, hogy kapcsolati szinten nem működne a dolog.
2022. jún. 1. 21:18
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

#3 ez a kettő pont nem, mert az már a kamaszoknál is megvan.

Inkább arcvonások, viselkedés, intelligencia.

(Nyilván egy fiatal srác is lehet intelligens, de én harmincasként azért közel sem tudok olyan jól elbeszélgetni egy húszévessel, mint egy korombelivel, mert egyszerűen még más a világképük, más érdekli őket, egy csomó mindent nem ismernek még stb).

2022. jún. 1. 21:20
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
30 vagyok,engem nem vonz. Szinte még tiniként tekintek rájuk,mind külsőleg/belsőleg
2022. jún. 1. 21:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,mennyivel fiatalabb. Én 40-vagyok. Egy harmincas simán bejön, 30alatti már nem annyira imponál, 25 alatt meg végképp nehezen tudom elképzelni.
2022. jún. 1. 21:32
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Én 38 vagyok, és mindig az idősebb pasik jöttek be. Szóval egyáltalán nem imponál egy fiatal srác rajongása, sőt inkább zavar, és messzire kerülném az illetőt. A 30 alatti srácok szinte mind éretlen fiúk a szememben, és nem mozgatnak meg bennem semmit, se szexuálisan, se érzelmileg. Soha nem is voltam 30 alatti pasival.
2022. jún. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!