Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb ismerkednie egy edzett/izmos/picit husis nőnek? Úgy ámblokk azoknak, akik 50 kg felett vannak. Esetlegesen miért vannak felszínesnek ítélve? De úgy rengeteg nőre aggatott jelző ezt mutatja.
Előre leszögezem, nem kérek privátokat és a kérdés igazából teljesen külső szemmel kezeli a dolgokat, NEM rlam szól. A válaszok érdekelnének.
Miért mindenki a tökéletest keresi? Miért van az a berögződés, hogy csak akkor jó egy nő ha 50kg, modell alkatú, hosszú vékony combjai vannak, stb? A médiának ennyire meghatározó szerepe lenne a nők megítélésében? plusz abban, hogy a nőket sokan tárgyként kezeljék.
Sokan szinte privilégiumként tekintenek arra, hogy ilyen nőt kapjanak maguknak, viszont ők nem tesznek érte. (Nem sportolnak, stb stb.)
-> Ha viszont nem jön össze az adott nő, egyből lehordják minden r*bancnak, k*rvának.
És a téma zárása:
A kedvencem még az, hogy a nők többsége a pénzre megy.
Nos, most sok embert el kell keserítsek, nem. Olyan partner keres akivel szexuálisan is kielégítő élete lesz. Mivel a nőknek könnyebb szexet szerezni a férfiak szerint, ami lehet igaz is, de a minőségről kevesen beszélnek.
50. Egyszerűen hülyeséget írtál és jót nevettem rajta :D ! Baj, HA talpraesett egy nő és tudja mit akar? LOL.
Egyébként van párom, az meg már más kérdés hogy nem igazán érthetsz az edzéshez, de elnézem, nyugi! :)
52. Nyugodj meg, több férfi kíván engem mint téged nő, ezzel baj nincsen.
Ráadásul 5 éves simán le tudok tagadni. :)
Meglepődnél mennyire nem értek hozzá te kis majom :) imádom a netharcosokat főleg ha ilyen nagyszájú amazon.
Ha van párod még indokolatlanabb a kérdés. Ebből is látszik mennyire a külvilágnak akarsz megfelelni az edzéssel is nem magadnak. 🤢
#54 mint egy óvodás baszki, engedd már el ezt a gyerekes vitát, ahol ráadásul bodyshamingelsz egy nőt. Légy kicsit férfi.
Kérdező, én 165 centi, 52 kiló vagyok, mégse akar engem minden pasi és én se a pasik miatt vagyok vékony. Egyszerűen azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Azt meg el kell fogadni, hogy van akinek az esete vagyok, van, akinek nem. A média szerintem senkit se befolyásol, ha egy férfi meglát egy ápolt, szép bőrű, szép hajú, nőies alakú, kedves, jófej lányt, pont nem fogja érdekelni, ha duci. Előbb szedik fel, mint engem, akinek nulla önbizalma van és minden idegentől f.osik. A lényeg a kisugárzás és hogy megvan-e a kémia. Ha ez a kettő teljesül, onnantól a legtöbb külső tényező irrelevánnsá válik.
54. Nem én voltam a kis majom, hanem te. Tudom, fáj az igazság. ❤️
A kérdés nem rólam szól! Második osztályos tananyag a mondatok értelmezése. Szia puszi! 🫶
55.
Köszönöm a válaszod! Igen, ez érthető. Pedig biztos gyönyörű nő vagy, nem kellene mitől aggódj. Az önbizalom meg jön magától, eddig nekem sem volt annyi, de igyekszem erre is hangsúlyt fordítani, persze nem egoista módon. A belső béke fontosabb. :)
58. Tehát annyira hülye vagy hogy nem tudod értelmezni amit írok?
Egyébként ösztrogén és hormonhiányos is vagyok, plusz vérszegény. Nem hogy tesztot, de semmit nem szúrok. Egyébként is nehéz lenne teherbe esnem, de ez még mindig nem tartozik a témához.
Kérlek trollkodj máshol és ne itt rontsd a saját értékelésedet, mert eléggé cink amit művelsz. Bár ha szereted hogy kinevetnek, hajrá.
Interneten bárki lehet nagy legény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!