Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb ismerkednie egy edzett/izmos/picit husis nőnek? Úgy ámblokk azoknak, akik 50 kg felett vannak. Esetlegesen miért vannak felszínesnek ítélve? De úgy rengeteg nőre aggatott jelző ezt mutatja.
Előre leszögezem, nem kérek privátokat és a kérdés igazából teljesen külső szemmel kezeli a dolgokat, NEM rlam szól. A válaszok érdekelnének.
Miért mindenki a tökéletest keresi? Miért van az a berögződés, hogy csak akkor jó egy nő ha 50kg, modell alkatú, hosszú vékony combjai vannak, stb? A médiának ennyire meghatározó szerepe lenne a nők megítélésében? plusz abban, hogy a nőket sokan tárgyként kezeljék.
Sokan szinte privilégiumként tekintenek arra, hogy ilyen nőt kapjanak maguknak, viszont ők nem tesznek érte. (Nem sportolnak, stb stb.)
-> Ha viszont nem jön össze az adott nő, egyből lehordják minden r*bancnak, k*rvának.
És a téma zárása:
A kedvencem még az, hogy a nők többsége a pénzre megy.
Nos, most sok embert el kell keserítsek, nem. Olyan partner keres akivel szexuálisan is kielégítő élete lesz. Mivel a nőknek könnyebb szexet szerezni a férfiak szerint, ami lehet igaz is, de a minőségről kevesen beszélnek.
11. Van párom és 4 és fél év kapcsolat (2 hosszabb) után van valami felfogásom, hogy is működik ez.
Egyik sem engem dobott, én dobtam őket, megvolt a miértje. Nem ezért, sajnos viselkedési problémák miatt. Egyébként meg hidd el, engem több férfi akar, mint téged nő. Törődj bele, ez van.
Nem magam miatt írtam ki a kérdést, szeretném a hölgytársaimat supportolni, de sajnos nagyságrendi szórásban vannak a trollok ezekben a kategóriákban. Lehangoló, de ez van.
Szia!
165cm vagyok, az egyik komment alapján túlsúlyos, 70kg. Van rajtam felesleg, de arányosan oszlik el, emellett izmos vagyok. Mindig is észrevettek a pasik. 45-50 és most 70 kilósan is.
Nemrég egy 45kg-os ismerősöm panaszkodott nekem és egy szintén velem egy súlyban levő ismerősömnek, hogy “mi lettünk az ideál”.
Számomra ez rendkívül sértő volt. Egyrészt nem érzem kevesebbnek vagy többnek magam a kinézetem miatt. Szerintem kisugárzások vannak. Valami megfog a másikban, függetlenül attól hogy néz ki. Nekem jelenleg egy olyan pasi tetszik aki olyan vékony mint a combom. Sosem tetszettek a vékony férfiak, de ő megfogott.
Kisugárzás, sokat dob egy emberen.
15. Köszönöm, elképesztő olvasni amit írtál. De örülök, hogy ezt nem negatívként éled meg, mint sokan mások. :)
A kisugárzás bőven fontos, hiszen az alapján indulnak be ahormonok is, ha úgy nézzük. :)
Nos, a 45 kg azért valamilyen szinten nyílván kevés, hiszen jó ha az embernek van állóképessége, minimális fizikuma nőként is,
Szerintem sok férfi nincs is igazán tisztában azzal, hogy hány kilós egy nekik tetsző nő. A társkeresőn a többség beállít felső limitnek 55-60 kilót, sokszor jó nagy mackós fickók is.
Pedig lehet egy nő 50 kilósan is puha, hasas, (skinny fat) és 70 kilós is feszes, nőiesen kerekded.
A súly összetétele teljesen egyéni, több dolog függvénye.
Fontosabb az alkat, az összkép, mint a súly.
De azért szerencsére nem minden férfi ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!