Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb ismerkednie egy edzett/izmos/picit husis nőnek? Úgy ámblokk azoknak, akik 50 kg felett vannak. Esetlegesen miért vannak felszínesnek ítélve? De úgy rengeteg nőre aggatott jelző ezt mutatja.
Előre leszögezem, nem kérek privátokat és a kérdés igazából teljesen külső szemmel kezeli a dolgokat, NEM rlam szól. A válaszok érdekelnének.
Miért mindenki a tökéletest keresi? Miért van az a berögződés, hogy csak akkor jó egy nő ha 50kg, modell alkatú, hosszú vékony combjai vannak, stb? A médiának ennyire meghatározó szerepe lenne a nők megítélésében? plusz abban, hogy a nőket sokan tárgyként kezeljék.
Sokan szinte privilégiumként tekintenek arra, hogy ilyen nőt kapjanak maguknak, viszont ők nem tesznek érte. (Nem sportolnak, stb stb.)
-> Ha viszont nem jön össze az adott nő, egyből lehordják minden r*bancnak, k*rvának.
És a téma zárása:
A kedvencem még az, hogy a nők többsége a pénzre megy.
Nos, most sok embert el kell keserítsek, nem. Olyan partner keres akivel szexuálisan is kielégítő élete lesz. Mivel a nőknek könnyebb szexet szerezni a férfiak szerint, ami lehet igaz is, de a minőségről kevesen beszélnek.
Szerintem minden férfinek, és minden nőnek joga van eldönteni, hogy kivel akar kapcsolatba kerülni. Az élet szerintem azt mutatja, hogy a túlsúlyos nők éppúgy elkelnek, ahogy az alacsony férfiak. Egyébként véleményem szerint a túlsúlyos nőkkel szemben arányaiban pont annyi nő kritikus, mint amennyi férfi.
F52
Valószínűleg le leszek pontozva, pedig abszolút nem rossz szándékból írom a következőket:
A 19-es által linkelt első nő valóban egészségtelenül túlsúlyos, elhízott. A második nőn van kb 10 kiló az ideális súlyához képest, magasságtól függően +/-pár kiló. Én, mikor hasonló alakú voltam, mint a kettes, 7 kiló volt rajtam az optimálishoz képest. És én egy átlagnál izmosabb, és alacsony (157 cm) nő vagyok. Normál tartományban volt még a BMI-m, de a felső határánál.
Ez természetesen nem jelenti, hogy ne lehetnének szépek, vonzóak az ilyen elkatú nők. Mindenki ismer olyat, aki a tipikus dámás töltött galamb szexepil, aki sose tudja levakarni a férfiakat magáról. De illúzióink ne legyenek a kategóriákkal kapcsolatban. Az első linkelt nő súlya már káros az egészségére. Természetesen dönthet úgy, hogy jól érzi magát így, vonzónak tartja a testét, és bevonz olyan férfiakat, akikkel kölcsönös az érdeklődés. A második nő az egészséges felső határa körül (minimálisan alatta) van.
Egyébként kérdező, én sem értem a kérdés lényegét. Akinek vannak barátai, ismerősei, pontosan tudják, hogy alkattól függetlenül tud mindenki párt találni, ha legalább elviselhető a személyisége, és megfelelő körökben mozog. Nehéznek meg szerintem a legtöbben nehéznek érzik az ismerkedést, ha vannak elvárásaik.
"A második nő az egészséges felső határa körül (minimálisan alatta) van."
Helyes válasz!
Mit sportolsz, ha szabad megkérdeznem?
Te mivel trenírozod az alakodat több-kevesebb sikerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!