Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb ismerkednie egy edzett/izmos/picit husis nőnek? Úgy ámblokk azoknak, akik 50 kg felett vannak. Esetlegesen miért vannak felszínesnek ítélve? De úgy rengeteg nőre aggatott jelző ezt mutatja.
Előre leszögezem, nem kérek privátokat és a kérdés igazából teljesen külső szemmel kezeli a dolgokat, NEM rlam szól. A válaszok érdekelnének.
Miért mindenki a tökéletest keresi? Miért van az a berögződés, hogy csak akkor jó egy nő ha 50kg, modell alkatú, hosszú vékony combjai vannak, stb? A médiának ennyire meghatározó szerepe lenne a nők megítélésében? plusz abban, hogy a nőket sokan tárgyként kezeljék.
Sokan szinte privilégiumként tekintenek arra, hogy ilyen nőt kapjanak maguknak, viszont ők nem tesznek érte. (Nem sportolnak, stb stb.)
-> Ha viszont nem jön össze az adott nő, egyből lehordják minden r*bancnak, k*rvának.
És a téma zárása:
A kedvencem még az, hogy a nők többsége a pénzre megy.
Nos, most sok embert el kell keserítsek, nem. Olyan partner keres akivel szexuálisan is kielégítő élete lesz. Mivel a nőknek könnyebb szexet szerezni a férfiak szerint, ami lehet igaz is, de a minőségről kevesen beszélnek.
41. Most nekem szól?
Én 10 évig lovagoltam, majd 2 évet görkoriztam, most lassan egy éve kondizom és kezdem "levetkőzni" a húsevést. :)
Ami kimaradt:
A lovaglást ne pár óra fizikai edzésnek képzeld el, előtte lenyomtam 12 óra fizikai munkát velük. Valamit valamiért.
Plusz itthon fát pakolok, fát vágok, szenet pakolok és zsákban hordom be. A legnagyobb mennyiség amit elraktam egyedül, az 20 mázsa fa volt.
Nem a levegőbe beszélek.
Akkor tényleg jó kondiba lehetsz! :)
20-as vagy 30-as korosztály?
46. Sajnos Pesten lakom, de mondhatni.
Ilyen az élet. :)
48. Azt hiszed hogy nem vagyok törékeny?
Na, ez a legszarabb indok amit írhatsz. Vagy neked baj, ha talpraesett a nő? Az már egyéni szociális probléma, ha valaki férfiként gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!