Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nehezebb ismerkednie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb ismerkednie egy edzett/izmos/picit husis nőnek? Úgy ámblokk azoknak, akik 50 kg felett vannak. Esetlegesen miért vannak felszínesnek ítélve? De úgy rengeteg nőre aggatott jelző ezt mutatja.

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem kérek privátokat és a kérdés igazából teljesen külső szemmel kezeli a dolgokat, NEM rlam szól. A válaszok érdekelnének.

Miért mindenki a tökéletest keresi? Miért van az a berögződés, hogy csak akkor jó egy nő ha 50kg, modell alkatú, hosszú vékony combjai vannak, stb? A médiának ennyire meghatározó szerepe lenne a nők megítélésében? plusz abban, hogy a nőket sokan tárgyként kezeljék.

Sokan szinte privilégiumként tekintenek arra, hogy ilyen nőt kapjanak maguknak, viszont ők nem tesznek érte. (Nem sportolnak, stb stb.)

-> Ha viszont nem jön össze az adott nő, egyből lehordják minden r*bancnak, k*rvának.

És a téma zárása:

A kedvencem még az, hogy a nők többsége a pénzre megy.

Nos, most sok embert el kell keserítsek, nem. Olyan partner keres akivel szexuálisan is kielégítő élete lesz. Mivel a nőknek könnyebb szexet szerezni a férfiak szerint, ami lehet igaz is, de a minőségről kevesen beszélnek.

2022. nov. 29. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
40. Nyugodj meg, egy "normális testalkatú" nő is menekül tőled, üríteni a wc-ben szoktak. ;)
2022. nov. 29. 22:24
 42/65 A kérdező kommentje:

41. Most nekem szól?

Én 10 évig lovagoltam, majd 2 évet görkoriztam, most lassan egy éve kondizom és kezdem "levetkőzni" a húsevést. :)

2022. nov. 29. 22:25
 43/65 A kérdező kommentje:

Ami kimaradt:

A lovaglást ne pár óra fizikai edzésnek képzeld el, előtte lenyomtam 12 óra fizikai munkát velük. Valamit valamiért.

Plusz itthon fát pakolok, fát vágok, szenet pakolok és zsákban hordom be. A legnagyobb mennyiség amit elraktam egyedül, az 20 mázsa fa volt.

Nem a levegőbe beszélek.

2022. nov. 29. 22:30
 44/65 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg jó kondiba lehetsz! :)

20-as vagy 30-as korosztály?

2022. nov. 29. 22:30
 45/65 A kérdező kommentje:
44. 23 múltam. De még mindig kérnek személyit.. :)
2022. nov. 30. 07:19
 46/65 anonim ***** válasza:
45. Te sem szereted a gyenge ferfiakat akkor.. igazi falusi lány vagy!
2022. nov. 30. 10:03
 47/65 A kérdező kommentje:

46. Sajnos Pesten lakom, de mondhatni.

Ilyen az élet. :)

2022. nov. 30. 10:07
 48/65 anonim ***** válasza:
0%
Legnagyobb indok szerintem az lesz, hogy távolról sem egy védelmezésre szoruló törékeny nőies nőről beszélünk. Erre szoktuk azt mondani, hogy neki nagyobb lehet a csiklója a pöcsünknél és ő baszna meg minket. Minél többet árulsz el magadról annál inkább úgy is tűnik :D Nincs ezzel baj, majd jön egy falusi parasztgyerek, aki ilyet keres és pont.
2022. nov. 30. 10:51
 49/65 A kérdező kommentje:

48. Azt hiszed hogy nem vagyok törékeny?

Na, ez a legszarabb indok amit írhatsz. Vagy neked baj, ha talpraesett a nő? Az már egyéni szociális probléma, ha valaki férfiként gyenge.

2022. nov. 30. 11:07
 50/65 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj ha ennyitől felkapod a vizet akkor jobb ha inkább nem szomorítod meg senkinek az életét jelen pillanatban. Dolgozz magadon de ne csak a teremben mert aki nem csak a combjaidat fogja nézni kevés lesz.
2022. nov. 30. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!