Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan rázzam le hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le hogy ne bántsam meg annyira?

Figyelt kérdés
Kb 2hete ismerek egy csajt azóta ott is aludt nálam napokig.Szerelmes lett belém.Az a durva hogy 2 hét alatt.Én viszont nem akarok tőle semmit max szexet.De már az is megvolt és többet nem akarom már azt sem vele.Nem használtam ki.Ő volt túl gyors.És nem tudtam neki megmondani az elején hogy én alkalmatlan vagyok a kapcsolatra.Nagyon rendes lány de már most sok belőle.A ruháimat átnézi van e rajta női hajszál az összes lány ismerősömet lecsekkolja és faggat hogy kihez mi közöm van.

2022. nov. 21. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

10. Hidd el, aki igazi nő, téged is hajítana kifelé.

Anyám asszony katonája 2.0 :)

2022. nov. 21. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
10,13 jelentve, hisz csak veszekedést generál.
2022. nov. 21. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Helyeslem az 5# válaszát tényleg egy f…k vagy. És osszintesegben egy nagy 0.
2022. nov. 22. 16:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos barátom, legközelebb kétszer meggondolod, mielőtt valakit elcsábítasz, majd szépen vállalod a következményeit...
2022. nov. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!