Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le hogy ne bántsam meg annyira?
Ezt nem lesz egyszerű kiiktatnod. 😅
Hány évesek vagytok?
Hát furcsa, hogy két hét alatt beléd esett, de igen előtte kellett volna szólni.
Elmondod neki őszintén hogy nem vagy belé szerelmes és 'szakítasz vele' ennyi.
Talán őszintének kellett volna lenned, nem egy faroknak ^-^
De a karma dolgozik, hidd el.
Egyszeruen egyenesen.
Szia ne hari vége nem vagyok szerelmes.
Amikor elpakol jobb ha ott lesz vmi haverod hátha ugy nem rendez jelenetet
Pfuuu ez a csaj beteg.😂
2 hét után már rád akaszkodik úgy, hogy napokig ott alszik meg mi a fasz nézegeti a ruháid más haja után?
Na én ha ezt megláttam volna ennyi idő után úgy hajítom kifele, hogy hazáig le se esik.
Ha már most ilyen beteges akkor később mi lenne?? Mond meg ezt neki h beteg amit csinál és kösz ennyi elég volt belőled és pont.
Nem igazán értem az olyan embereket akik kefélni azt tudnak, de amikor normálisan kellene kommunikálni a másikkal, akkor be vannak ijedve. Amikor széttette a lábát a nő, akkor nem voltál ilyen nyuszi?
Állj a nő elé a mond el szépen kulturáltan, hogy te nem szeretnél kapcsolatot stb, stb. Ha már csak így utólag, de legyél gerinces. Ezeket a dolgokat már a legelején illett volna letisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!