Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évtizedes házasságban hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évtizedes házasságban hogyan lehetne megoldani, hogy újra egymásba szeressünk?

Figyelt kérdés
Nem bántjuk egymást, barátok vagyunk, odafigyelünk arra is, hogy jól nézzünk ki, vonzódunk egymáshoz, szeretjük egymást, de én szeretnék szerelmes lenni. Lehetséges ez? Jó lenne, ha valakinek lenne olyan saját tapasztalata, hogy összejött ez nekik, ha megosztaná a módszerüket. :)

2022. nov. 20. 18:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod te mi a bajod. Az a bajod.
2022. nov. 20. 22:52
 22/31 A kérdező kommentje:

#21 Dehogynem, nem minden happy, de szerintem jó, hogy próbálunk ezen változtatni. Nem abban vagyunk, hogy full boldogsághegyek, vagy amit az előtted szóló írt, hogy imádattal, rajongósan szeretés, csak szeretjük és tiszteljük egymást, csak ellaposodott és most ezen próbálunk változtatni, javítani.

#20 Lábremegős, gyomorpillangós, amikor csak rá tudsz gondolni, csak rá vágysz. Voltak hullám hegyek és hullámvölgyek, látom azt, hogy hol vannak a hiányosságaink, de azt is, hogy mik az erősségeink. Tenni akarunk azért, hogy működjön, hogy boldogabbak legyünk. Bele tudnak kényelmesedni hosszú évek során egy kapcsolatba az emberek, könnyen szemelől tévesztik azt, hogy akarják a másik boldogságát, hogy örömet vágyjanak okozni a másiknak, csak magukra fókuszálnak, vagy a gyerekekre, vagy a munkára. A végén olyan, mintha csak lakótársak lennének.

Nem érzem bajnak azt, hogy vágyom arra, hogy szerelmesek legyünk, szerintem ez egészséges igény. Sokan vannak úgy, hogy felébred bennük ez a vágy, de nem otthon próbálják megoldani ezt.

2022. nov. 21. 09:38
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amit leírtál, az nem a szerelem, hanem a rajongás, fellángolás. Nekem ez sosem hiányzott, minden vizsga előtt pontosan ezt a stresszt éreztem egyetem alatt is, szerintem ez egyáltalán nem egy pozitív érzés. Kicsit olyan, mintha úgy választottál volna tudatosan part, hogy közben nem voltal elég erett hozza, hogy megértsd, tulajdonképpen mit is jelent ez.

Mindig hiányozni fog neked ez az érzés és ezt nem tudod betölteni.

2022. nov. 21. 09:48
 24/31 anonim ***** válasza:
De volt valaha a lábremegős gyomorpillangós érzés a férjeddel?
2022. nov. 21. 09:57
 25/31 A kérdező kommentje:

#23 Olyan szempontból nem lehettem érett, hogy nem ismertem eléggé magamat, de elköteleződésre képes voltam, vagyok és szeretni egy másik embert, a párválasztás erről szól. Talán nem mertem vágyni az egész csomagra, fülig szerelmes lenni és úgy elköteleződni és szeretni.

#24 Nem volt nagyon, csak kicsit. Úgy voltam vele, hogy az már megvolt az életemben és én inkább biztonságra vágytam. De vonzódtunk (a mai napig is) egymáshoz, bejöttünk nagyon egymásnak, ezzel nem volt gond.

2022. nov. 21. 11:00
 26/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha nem fellangolassal indul egy kapcsolat. Nekem az összes ilyen borzasztó rosszul végződött és közben sem ment. Olvass utána a pszichológiaban, hogy mi okozza a pillangos érzést. Hidd el, egyáltalán nem pozitív dolgok!
2022. nov. 21. 11:21
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem lesztek hormonőrült tinik megint, bármennyire akarod! Ebben a korban más a jó, amire érzelmileg képesek vagytok, fogadd el.
2022. nov. 21. 13:09
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Amire te vágysz, az a fajta szerelem nem fog már jönni. Az vissza jöhet egy kapcsolatban, hogy újra röppensz az ajtóba mikor megérkezik, hogy újra vele akarsz lenni minden percedben, az, hogy mérhetetlen mély szeretettel/szinte szerelemmel nézel rá, tudod figyelni mit csinál, hogy csinál...De lepkék nem fognak már szálldosni a gyomrodban vagy nem fog remegni már a lábad mikor meglátod. Ez az ismeretlen, új iránti izgatott szerelemből tud fakadni. Egy házasságban viszont a mély szeretetből fakadó szerelem tud lenni. Ami teljesen más.
2022. nov. 21. 20:46
 29/31 anonim ***** válasza:
73%
Írhatunk, amit akarunk. Úgysem érti. Csak, AKAR valamit. Ennyi.
2022. nov. 21. 20:58
 30/31 anonim ***** válasza:
46%
29 nem nálad van a bölcsek köve.
2022. nov. 21. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!