Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évtizedes házasságban hogyan lehetne megoldani, hogy újra egymásba szeressünk?
4-es Nem vagytok barátok, ha a vonzalom, intimitás megvan.
Nem lehet, hogy rosszul fogalmaztad meg a problémád? Ha az a bajod, hogy izgalomra vágysz, akkor csinálhatnátok programokat, randizhatnátok, kipróbálhattok szexuális fantáziákat.
#5 A férjemmel bízunk benne, hogy van valamilyen módszer, amivel a szerelmet fel tudnánk lobbantani. Azért is írtam ki ide ezt a kérdést, hátha van valakinek ilyen tapasztalata.
#6 Kedves, vicces, sármos.
#3 Ne kövezzetek meg, de nem mondott hülyeséget szerintem a 3-as sem, mert gondoltam arra is, hogy mi lenne, ha megkérném, hogy kezdjen el szexchat-elni mondjuk egy idegen nővel, hogy az féltékenységet váltana ki belőlem, vagy legalábbis felkavarná az állóvizet, de őt nem ilyen fából faragták. :D
#7 Mi szeretkezni szoktunk. :)
#8 az biztos, hogy kevés a közös, csak egymásra figyelős program, még valami izgalmat is lehet valahogy lehetne bele vinni, nem tudom.
#9: "Kedves, vicces, sármos."
Ezek általánosságok, amit csomó más pasiról is el elhetne mondani. Semmi egyedit, csak rá jellemzó dolgot nem írtál. Biztos, hogy ez igazi szerelem volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!