Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatban, házasságban milyen ételt fogyasztanak az emberek az esetek többségében?
Figyelt kérdés
1. csoport:
🥝🍄🌶️🍏🥕
2. csoport:
🍰🧁🥧🍫🍬
3. csoport:
🍝🍜🍕🧀🍔
2022. febr. 12. 16:21
A kérdező szavazást indított:
1. csoport
2. csoport
3. csoport
Egyéb. Írd le kommentben.
20 szavazat
1/11 anonim válasza:
Miért változna meg az étkezési szokásom azért, mert párkapcsolatban vagyok?
Vegán vagyok, de nem azért, mert férjhez mentem.
3/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk tetszeni akar a másiknak, ezért kevesebb édességet, és több gyümölcsöt eszik. Ez is lehet motiváció.
Én vegetáriánus vagyok, igaz, inkább magam miatt.
2022. febr. 12. 16:28
4/11 anonim válasza:
Mi sportétrenden vagyunk. Sok zöldség, sovány húsok, gyümölcsök, néha kirúgunk a hámból, de rendszeresen nem esne jól.
5/11 anonim válasza:
Csak azóta változott az étkezési szokásunk, mióta kiderült a férjemről, hogy cukorbeteg.
6/11 anonim válasza:
Mikor szingli voltam, akkor csak egészséges ételeket ettem, mivel alapból nagyon keveset eszek ha nem kell, csak magamról gondoskodnom. Párkapcsolatban meg szinte mindenfélét megeszek. Ez most meg is látszik rajtam.
7/11 anonim válasza:
🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍍
🥭🍎🍏🍐🍑🍒🍓
🥝🍅🥥🥑🍆🥔🥕
🌽🌶🥒🥬🥦🧄🧅
🍄🥜🌰🍞🥐🥖🥩
🥓🍔🍟🍕🌭🥪🌮
🌯🥙🧆🥚🍳🥘🍲
🥣🥗🍿🧈🧂🥫🍱
🍘🍙🍚🍛🍜🍝🍠
🍢🍣🍤🍥🥮🍡🥟
🥠🥡🦀🦞🦐🦑🦪
🍦🍧🍨🍩🍪🎂🍰
🧁🥧🍫🍬🍭🍮🍯
🍼🥛☕🍵🍶🍾🍷
🍸🍹🍺🍻🥂🥃🥤
🧃🧉
Hazas férfi vagyok
A mértek a nem mimdegy..
És meg is őrülnék, ha nem ehetnék húst
8/11 anonim válasza:
#7 A cumisüveg mit keres ott? :D
9/11 anonim válasza:
Ha tud főzni a férj vagy a feleség akkor főtt ételt, ha nem akkor valamit rendelnek.
10/11 anonim válasza:
Mindent eszünk. Igyekszünk változatosan főzni, de nincs tiltólistás étel. Mindent mértékkel fogyasztunk. Most ha megkívánok eg pizzát nehogy már ne ehessem meg, mondom ezt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!