Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évtizedes házasságban hogyan lehetne megoldani, hogy
újra egymásba szeressünk?
Szerintem ne erőltesd. Nem fogod jobban kívánni attól hogy mindenféle hülyeséggel próbálkoztok. Ha elmúlt, elmúlt.
2022. nov. 20. 19:33
12/31 A kérdező kommentje:
#10 Annyira nagy, mindent elsöprő nem volt. Éltem át előtte olyat, de ez is szerelem volt, csak nem akkora.
#12: akkor minek mentél hozzá?
2022. nov. 20. 19:44
Nekem pontosan az a szerelem, amit leírtál.
Neked a rózsaszín köd hiányzik, de az valóban nem tud visszatérni.
2022. nov. 20. 19:52
Ha ez vígasztal, egy bizonyos kor felett már azok sem lesznek szerelmesek, akik nem élnek évtizedes házasságban. Kb. 30 éves koromig éreztem néhány nő iránt ilyen fajta vonzalmat, pedig párkapcsolatban éltem. Aztán szépen elmúlt, ez a természet rendje. Mielőtt valaki félreértené, a szexuális évágyammal nincs gond így 40 után sem, csak a szerelem... az elszállt.
2022. nov. 20. 20:17
16/31 A kérdező kommentje:
#15 Barátnőmnek 30 évvel idősebb a párja és full szerelmesek egymásba, talán ez is ébresztette fel bennem a vágyat, hogy újra szerelmes legyek. Úgyhogy ez az állítás, hogy 40 felett nem lehetsz szerelmes, szerintem nem igaz.
#13 Nagyon összepasszolunk a mai napig, nagyon jól együtt tudunk működni, szerelmes is voltam, de persze mondom nem mindent elsöprően. Tudatosan is választottam őt, a szüleimnek nem volt a legjobb a házassága, próbáltam a magam kis leszűrt konzekvenciái alapján párt választani.
#14 Én reménykedem azért. Meg abban is, hátha valaki olvassa ezt a kérdést, akinek sikerült. :)
De mit érzel ha ránézel? Raugranál, megszeretgetnéd? Vagy jól van, te is itt vagy, oké?
2022. nov. 20. 21:30
Ha minden nap a kedvenc ételedet fogyaszthatnád, azt is megunnád egy idő után. Ez ilyen. Csak, magadat hecceled ha nem tudsz belenyugodni, hogy idővel a dolgok változnak.
2022. nov. 20. 21:39
19/31 A kérdező kommentje:
#17 Vonzódunk egymáshoz szexuálisan, szeretjük is egymást, intimitás van. Csak szerelem nincs. De ma megbeszéltem vele, h irogassunk egymásnak itt gyakorin, mintha idegenek lennénk. :D Nem tudom mi fog kisülni belőle. Remélem jó lesz. Meg több randit is beiktatunk. Vannak gyerekeink. Én munka mellett egyetemre is járok. De nem megoldhatatlan, hogy tudjunk egymásra is időt szánni. Majd meglátjuk lesz-e valami pozitív változás. De lehet el kell fogadnom, hogy itt már nem lesz egy nagy szerelem ebben a kapcsolatban, csak marad a csendélet és annak kell örülni...
De mit jelent nálad a szerelem, amit hiányolsz? Meg tudnád fogalmazni?
Mert amit leírtál, annál nem igen tud már több lenni egy meglévő kapcsolatban.
Bár kérdés, hogy az a "szeretjük egymást" hogy néz ki. Csak úgy csendben, mint megszokott társat, vagy úgy imádattal rajongósan?
2022. nov. 20. 22:28
Kapcsolódó kérdések: