Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy 5 hónapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 5 hónapos kapcsolatban még mindig izgalomba jövök ha meglátom?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk a párommal, valahányszor meglátom zavarba jövök, ha odajön hozzám izgulok vagy nem is tudom milyen érzés ez. Ez csak szerelem vagy átmegyek valami őrült picsába?
2022. nov. 20. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
De jó nektek. 😊
2022. nov. 20. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Az lenne baj, ha 5 hónap után nem így lenne.

Azért ne vidd túlzásba kimutatni.

2022. nov. 20. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

Nem, ez nem szerelem. Én mindig akkor éreztem így, akiről sejtettem tudat alatt, hogy valami nem okes vele vagy a kapcsolattal.

Utólag ez mindig bebizonyosodott.

Az a normális, ha boldogságot érzel és örülsz, hogy látod, de az izgalom nem az.

2022. nov. 20. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Ha picsa akarsz lenni, legyél az. Ha szerinted az érzelmektől picsa vagy...
2022. nov. 20. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Izgalom/szorongas tudat alatti felelmet jelent, szimpla pszichologia, olvass utana
2022. nov. 20. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
18%

Legalább megtöröd a munkahely száraz légkörét.

De ő nem a merev hangulatot.

2022. nov. 20. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Ez tök normális, jó dolog. Jó esetben egy életre meg fog maradni, ha úgy érted, hogy bebizseregsz tőle. Csak arra figyelj oda, mert akkor ezek szerint te ilyen virgonc csaj vagy, hogy vajon ő is olyan túlfűtött, mint te? Mert hosszútávon nem árt, ha hasonló mértékben vagytok túlfűtöttek. :)
2022. nov. 20. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyanazt irtam, mint az ötös, erre lepontoztok.

Ez a rajongasos dolog pár hónap alatt el fog múlni, ha ez idő alatt nem alakul ki szerelem,akkor szakítás lesz a vége.

2022. nov. 20. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem rajongásnak érzem, én tudom magamról, hogy nagyon szerelmes vagyok. Most is itt alszik mellettem az ágyban és ugyanezt érzem de jó értelemben gondoltam ezt az izgulás dolgot.
2022. nov. 21. 06:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Cuki vagy, kérdező, én is erre vágyom. 7es vagyok.
2022. nov. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!