Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se szeret igazán?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves egyetemisták vagyunk mindketten. A barátom szervez házibulit kb 30 ember lesz ott, eleinte azt akarta, hogy menjek, viszont ma közölte velem, hogy nem tudja, hogy-hogy érezném magam, mivel nem ismerem a barátait és mivel ő a házigazda így kb 70%ban nem tud majd velem lenni. Én amikor meghívtam a szülinapomra direkt hívtam egy random haverját is, hogy ne érezze esetleg magát egyedül... Nyilván én se érezném jól magam egyedül random 30 idegennel, nyilván lehet jól sülne el, de akkor is azt érzem, hogy nem akarja, hogy menjek, csak eleinte azért hívott, hogy ne vitatkozzak vele ezen. Szerintetek? Most ennyi erővel még lenne pár nap, hogy akár bemutasson 1-2 barátjának vagy, hogy esetleg én is vihetném 1-2 barátnőm...2022. nov. 14. 21:22
2/8 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy ha szeretné azért, hogy ott legyél de mellette azt is hogy ne érezd magad rosszul, akkor vihetnéd-e egy barátnődet pont úgy, amikor a te szülinapodra ment egy haverja; nem zavarná-e a dolog.. És hangsúlyozd ki, hogy nem erőltetni akarod a dolgot, csak egy kérdés. Aztán meglátod hogy reagál, a reakcióját is meglátod, hogy mennyire őszinte... Ebből többet le tudnál szűrni, mint jelenleg. De tény, hogy fura a srác hozzáállása.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mivel azt érzem, hogy nem akarja, hogy ott legyek, már el is ment tőle a kedvem.. csak fullra bánt a dolog
2022. nov. 14. 21:40
4/8 anonim válasza:
#3: Megértem. :(
Az a gond, hogy ha próbálnád vele őszintén megbeszélni, akkor nyilván nem vallaná be, ha esetleg tényleg nem akarja, hogy ott legyél, és azt se tudnád meg, hogy miért nem akarja. De amúgy az is lehet, hogy nem is ellened szól a dolog, hanem teszem azt szégyellné előtted a barátait / azt, ahogy köztük viselkedik, de nyilván ez csak egy random tipp, így ismeretlenül.
Ezt a szülinapi dolgot leszámítva amúgy figyelmes, kedves veled / érzed, hogy szeret? Vagy elhanyagol amúgy is?
5/8 anonim válasza:
Ja és azt kihagytam, hogy ettől függetlenül azért megpróbálhatod vele finoman megbeszélni, hogy ezt érzed rajta és bánt téged, nem tudod hova tenni a dolgot.
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ez egy medencés buli lesz és elég féltékenykedős, arra is gondoltam, hogy nem akarja, hogy lássanak a haverjai úgy, vagy szimplán tényleg nem akarja, hogy menjek. Amúgy általában figyelmes. Szerintem ha akarná magától felajánlotta volna, hogy vihetek vkit...
2022. nov. 14. 21:48
7/8 anonim válasza:
Na akkor simán lehet, hogy belegondolt abba, hogy milyenek a haverjai esetleg és hogy látnának téged, és vagy ezt nem akarja alapból, vagy előre gondolkodott és tudná magáról, hogy nem tudná olyan jól érezni magát, mert végig féltékenykedne csak és téged lesne, hogy ki hogyan viselkedik veled.
8/8 anonim válasza:
Siman lehet hogy vmi uj gazdag kcsoggel jottel ossze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!