Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni egy férfiró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni egy férfiról, hogy igazán szeret?

Figyelt kérdés

Pl ha nem igazán csókolózik veled, attól még szerethet igazán, és ő csak ilyen típus? Én még nem találkoztam olyan férfival, aki olyan hősszerelmes lett volna, mint amit a love story-s filmekben látunk, pedig volt, aki állította, hogy élete szerelme vagyok. A mostani kedvesem viszont annyiban más az eddigiektől, hogy ha vele vagyok, igazán szeretve érzem magam, mert elképesztően figyelmes. Mióta vele vagyok, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Minden mondatomat megjegyzi és igyekszik aszerint cselekedni, kedvemben járni. Sokat cirógat, éjszaka összebújunk, folyton igényli, hogy egymáshoz érjünk. Úgy óv engem, pl. takargat a hidegben, mint egy kisbabát. Reggelente arra ébredek, hogy simogatja az arcom, a hajam. Számíthatok a segítségére mindenben kérés nélkül, elfogadó, megértő és kedves velem, soha nem kritizál. Érdeklődő a dolgaim iránt. Fontos neki, hogy mindent megbeszéljünk. Törődik vele, milyen a hangulatom, akkor is, ha nem vagyok vele. Az ágyban nagyon jó vele, ott is figyelmes. Sokszor mondja, hogy szeret. Viszont ha nem állítaná, hogy nem szerelmes, akkor azt hinném, ennyire engem még soha nem szeretett senki. De azt mondja, ő nem hisz a szerelemben, mert az elmúlik, szerinte sokkal tartósabb a mély lelki szeretet és hogy passzoljon a két ember.

Szóval szerintetek a fentiek után hihetem, hogy igazán szeret, és nem csak úgy elvan velem? Hihetem, azután is, hogy nem adja elő a hősszerelmest, és ritkán van olyan, hogy hosszan csókolózik velem? Azután is, hogy azt mondja, nem szerelmes belém, holott minden rezdülése számomra azt mutatja, hogy nagyon fontos vagyok neki?

Miből tudhatom szerintetek biztosra, hogy mi tartja mellettem? Mert hiába tökéletes ő nekem, és jó vele, nem akarom, hogy valaki azért legyen velem, mert az neki praktikus, mert bennem megbízik, mert szerinte nehéz olyan normális nőt találni, mint pl én....

2020. okt. 10. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Hát az én (mostmár) exemtől állandóan azt hallgattam hogy mennyire szerelmes belém stb. Csak éppen sosem figyelt rám, nem tisztelt, nem tekintett egyenrangú félnek és sokszor voltam sokadik a sorban.

Szóval én azt javaslom, hogy a társad tetteiben bízz, ne a szavakban.

2020. okt. 10. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
A tetteket figyeld
2020. okt. 10. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Tudni nem lehet, csak érezni.
2020. okt. 10. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
A párod egy nyálgép!
2020. okt. 11. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Mire van szükséged? Engem pl. az ilyen típusú pasik világgá üldöznének, én jobban szeretem a "jégtörő" férfiakat. Ezek a betakargatások, állandó simogatások, becézgetések, állandó fókuszba helyezgetések inkább taszítanak. Nekem az a fontos, hogy a marginális párkapcsolati dolgokban legyen erős, pl. céltudatosság, pénzügyi intelligencia, határozottság a külvilágban, határozott kiállás, önállóság. Viszont nem vagyunk egyformák, de az biztos, hogy a tettek számítanak.

Az általad felsorolt tulajdonságok a tipikus porhintések a nők szemébe kategória. A nárcisztikusok elsőszámú fegyverei, ugyanis ezeket a legkönnyebb megcsinálni, bár nem akarok pálcát törni felette. Amúgy meg mindenkinek van 6. érzéke, csak hát a vágyak ezt sokaknál felülírják.

2020. okt. 11. 06:53
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Vanak ilyenek, akik nem azért csinálják ezeket, hogy a másiknak jó legyen, hanem azért, mert ők érzik ettől jól magukat. De ez nem tart örökké.

Ha szeretek valakit, tuti nem mondanám neki, hogy nem vagyok szerelmes. Szerintem sem az, nem hazudik, csak elvan a dologban. Ha ki is jelentette, hogy nehéz normális nőt találni, az még gázabb.

Mióta vagytok együtt és hány évesek?

2020. okt. 11. 09:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Az első pár hónapban nem volt ilyen, inkább zárkózott. De egy ideje egyre kedvesebb, ragaszkodóbb. És olyan dolgokban, ami nekem esne jól, amire mondom, hogy egy adott szituban ez jól esett volna, azt ő úgy veszi, mint a tízparancsolatot.

Kb egy éve vagyunk együtt, 35 körüliek vagyunk.

2020. okt. 11. 09:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én szerelmem is figyelmes volt. De ha valami szép lány megjelent rögtön vele foglalkozott.. Én így nem tudtam hinni benne..
2020. okt. 11. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Ha azt mondja, hogy nem szerelmes, akkor nem az. Nyilván feladta, volt valami csalódása. Két partnerem volt, mindkettő előadta ezt a dumát.

Tisztában voltak vele, hogy az anyagi helyzetük folytán annak is örülhetnek ha egy átlag alatti nő szóba áll velük. Ettől még figyelmesek voltak.

2020. okt. 11. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!