Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnét tudom, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudom, hogy egy férfi igazán szeret?

Figyelt kérdés

Nekem idáig még nem volt hossszabb, komolyabb kapcsolatom.

Szokta mondani, hogy imád, viszont van , hogy egész nap nem hallok felőle.

Sokszor nagyon hiányzik nekem.

Viszont mivel ő nem keres, igy én sem szoktam zavarni".

Mit tanácsoltok hogy ne tűnjek túl rámenősnek számára, mégis hallhassak felőle?

Van amikor fenn van és látja mit írtam, de nem válaszol.

Örülnék ha napközben csak úgy ram írna.

Sokszor látom, hogy fenn van, de arra várok, hogy ő írjon.

2019. szept. 28. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Közöld vele ezeket :)
2019. szept. 28. 18:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Említettem neki ezeket már többszöris, mondta , hogy nincs ideje , de ettől függetlenül sokat gondol rám minden nap
2019. szept. 28. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Tesz érted, nem csak mondja a dolgokat. F
2019. szept. 28. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem egy szerelmes férfi ismérvei. Aki szerelmes egy nőbe, állandóan keresi, találkozni akar vele. Ha együtt vannak, meg akar felelni a nőnek, mindent megtesz azért hogy jól érezze magát. Az is árulkodik a szerelmét illetően, ahogyan vágyakozva rádnéz, meg akar érinteni. Nagyjából ennyi. Természetesen mindenki másképp fejezi ki az érzelmeit, más a temperamentuma, de ha ezek közül egyet se tapasztalsz, akkor ne vesztegesd rá az időd.

29/n

2019. szept. 28. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy részéről is kapcsolatban vagytok és nem csak valaki, aki néha megdug? Mert ez esélyesebb.
2019. szept. 28. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az imád pont jó szó arra, hogy kikerüljék az ‘sz’ betűs szót.

A férfi, ha igazán szeret, akkor szavakkal és tettekkel is kimutatja. Ahogy fentebb szépen leírták. Nincsenek kétségeid, az biztos. Kívánom, hogy találj olyat, aki így lesz veled! :-)

2019. szept. 28. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Imád... Dugni, ha kanos.
2019. szept. 29. 20:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Vagy azt se dugni se akar!
2019. szept. 29. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Nem kár érte, majd rájössz.
2019. szept. 29. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
De ez ki neked? Mert nem a barátod, az tuti. Akkor miért keresne? Valamit csak adsz neki néha, ha nem is dugtok. Annyi valószínűleg elég neki belőled. Csarébe kapsz egy imádlakot, aztán mész vissza talonba. Csúnyán hangzik, de ez van. Keress olyat, akit érdekelsz.
2019. szept. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!