Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom nem is szeret igazán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem is szeret igazán?

Figyelt kérdés

Teljesen spontán, tulajdonképpen viccesen megkérdeztem, hogy 1-10-es skálán mennyire szeret? Azt mondta: 8.

Én úgy gondolom, hogy valakit vagy szeretek, vagy nem. Ha pedig szeretem és a párom, akkor a legmagasabb szinteken szeretem. Tehát 10.

Nem veszekedtünk rajta, tovább beszélgettünk, de elgondolkodtatott.

Te is csak 8-as szinten szereted a barátnődet/feleségedet? És nőként számodra rendben van, ha 8-as szinten vagy?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2022. jún. 18. 22:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Bocsi de hány évesek vagytok? Tőlem ilyet a 9 éves fiam szokott kérdezni, hogy 1-10-ig mennyire szeretem.
2022. jún. 18. 22:49
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Na ez az. Amúgy meg alapszabály, hogy nem kérdezünk olyat, amire nem esik jól hallani az őszinte választ.
2022. jún. 18. 22:51
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány éves vagy.

De előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy az ilyen kérdésekkel csak magaddal szúrsz ki, ha nem azt hallod, amit szeretnél.

Anno beleestem ebbe én is az exemmel...

Persze ettől függetlenül értem a problémádat, nyivlán engem is zavarna.

2022. jún. 18. 22:52
 4/25 A kérdező kommentje:
oké, elfogadom ezeket a válaszokat is, de jobb lenne, ha a kérdésre érkeznének válaszok.
2022. jún. 18. 22:52
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig a szerelem, az jó kapcsolatban sem egy totál állandó dolog. Egyrészt idő, míg kialakul (arra, hogy valakibe - pontosabban nagyrészt nem bele, hanem a róla alkotott illúziókba - egy hét alatt belezúgsz, nem mindenki pocsékolja a "szerelmes vagyok" kifejezést). Másrészt miután kialakult, utána is valamikor nagyon-nagyon érzed, valamikor meg kicsit jobban alábbhagy.
2022. jún. 18. 22:53
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt meg tudtad kérdezni, akkor kérdezd meg azt is, miért 8, mi hiányzik ahhoz, hogy 10 legyen.
2022. jún. 18. 22:54
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Normális felnőtt embereknél nincsenek ilyen szintek.
2022. jún. 18. 22:55
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kérdeznék ilyen butaságot.

A szeretetett nem lehet így beskatulyázni, hogy nem szeretlek 10ből 9 vagy 10-es szinten csak 8-ason. Legalábbis én nem tudnám.

Nem tudom lenne-e bármi értelme, ha tovább firtatnád ezt.

Boldogok vagytok együtt?

2022. jún. 18. 22:56
 9/25 A kérdező kommentje:

3-as: köszi a választ!

Amúgy akkor azt mondtad, hogy inkább ne mondják ki, hogy nem szeretnek téged annyira, mert jó az álomvilàg is. Én szeretek konkrétumokat is hallani a másiktól, nem csak azt hinni, amit akarok hinni. Mindenki más.

2022. jún. 18. 22:57
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Ha a pasim nem aludna megkérdezném tőle, de szinte biztos vagyok benne amúgy, hogy minimum 10-et mondana vagy annál nagyobb számot!

2-esnek is igaza van. Olyat ne kérdezz amire nem akarod tudni az őszinte választ.

2022. jún. 18. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!