Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem is szeret igazán?
Teljesen spontán, tulajdonképpen viccesen megkérdeztem, hogy 1-10-es skálán mennyire szeret? Azt mondta: 8.
Én úgy gondolom, hogy valakit vagy szeretek, vagy nem. Ha pedig szeretem és a párom, akkor a legmagasabb szinteken szeretem. Tehát 10.
Nem veszekedtünk rajta, tovább beszélgettünk, de elgondolkodtatott.
Te is csak 8-as szinten szereted a barátnődet/feleségedet? És nőként számodra rendben van, ha 8-as szinten vagy?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nem tudom, hány éves vagy.
De előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy az ilyen kérdésekkel csak magaddal szúrsz ki, ha nem azt hallod, amit szeretnél.
Anno beleestem ebbe én is az exemmel...
Persze ettől függetlenül értem a problémádat, nyivlán engem is zavarna.
Én nem kérdeznék ilyen butaságot.
A szeretetett nem lehet így beskatulyázni, hogy nem szeretlek 10ből 9 vagy 10-es szinten csak 8-ason. Legalábbis én nem tudnám.
Nem tudom lenne-e bármi értelme, ha tovább firtatnád ezt.
Boldogok vagytok együtt?
3-as: köszi a választ!
Amúgy akkor azt mondtad, hogy inkább ne mondják ki, hogy nem szeretnek téged annyira, mert jó az álomvilàg is. Én szeretek konkrétumokat is hallani a másiktól, nem csak azt hinni, amit akarok hinni. Mindenki más.
1-es vagyok. Ha a pasim nem aludna megkérdezném tőle, de szinte biztos vagyok benne amúgy, hogy minimum 10-et mondana vagy annál nagyobb számot!
2-esnek is igaza van. Olyat ne kérdezz amire nem akarod tudni az őszinte választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!