Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem is szeret igazán?
Teljesen spontán, tulajdonképpen viccesen megkérdeztem, hogy 1-10-es skálán mennyire szeret? Azt mondta: 8.
Én úgy gondolom, hogy valakit vagy szeretek, vagy nem. Ha pedig szeretem és a párom, akkor a legmagasabb szinteken szeretem. Tehát 10.
Nem veszekedtünk rajta, tovább beszélgettünk, de elgondolkodtatott.
Te is csak 8-as szinten szereted a barátnődet/feleségedet? És nőként számodra rendben van, ha 8-as szinten vagy?
Köszönöm a válaszokat előre is!
kérdezd meg tőle: ha rákos lennék, kitartanál mellettem, velem maradnál?
ennek több értelmét látom, mint skáláztatni.
Többi kérdésre:
- Azt mondta, azért 8, mert neki az a “ behódoló, rajongó, eufórikus” állapot nem normális. Sosem lehet 10, mert ahhoz feladod saját magad is.
- Én nem igazàn vagyok vele boldog.
Többször jeleztem irányába, de elvileg èn várok túl sokat… mondtam neki, hogy az egy dolog, hogy ő mit gondol, valamint az, hogy én mit érzek és gondolok. Lehet, hogy teljesen igaza van sok mindenben, de ha nekem ez nem jó, akkor nem számít, hogy szerinte mi a jó. Nem közös a szeretetnyelvünk és valaki másnak biztos az lesz a jó, ahogy ő tudja a szeretetét kifejezni, de számomra kontraproduktív és visszahúzó, elnyomó. Valószínüleg szakítani fogok vele, hogy olyannal lehessek, aki közös nyelvet beszél velem és esetleg értèkelni is tud. Semmi harag nincs bennem, sőt. Hónapok óta érlelődik bennem és szerintem mindkettőnknek joga van ahhoz, hogy olyan párt találjunk, akivel jobban egynevezőn vagyunk.
Amúgy is mindenben neki van igaza, én mindent rosszul látok és “ legyek észnél”. Mintha az apám lenne.
Tehàt annyira nem tragikus, hogy nem szeret igazán. Ez már csak egy plusz infó volt a tortán.
#3 vagyok.
Nem, abszolút nem szeretek álomvilágban élni, nálunk más jellegűek voltak az ilyen kérdések, de az exem egy 2 lábon járó hazugság-gyár volt, aki sokszor a saját kamujaiba zavarodott bele, aztán kicsúsztak az igazságok.
De pl nem fogom megkérdezni a páromat, hogy Ki tetszik neki jobban, én, vagy Pamela Anderson fénykorában, hogy magamat idegesítsem.
Viszonz az utolsó hozzászólásodból egyértelmű, hogy itt nem a kérdésedre adott válasza a gond, hanem súlyosabb, alapvetőbb problémád.
És ha szarul érzed magad a kapcsolatban, akkor abból ki kell szállni, lehetőkeg minél előbb.
16: mivel elsődlegesen a külsőmért van oda, így ennek a kérdésnek nem
lenne sok haszna. Erre mindketten tudjuk a választ.
15:
igen, van egy alap problémám, ezt jól érzékeled és erre jött az őszinte “8-as”.
Így együtt a kettő már elbizonytalanított.
#15 vagyok.
Olvastam.
Én szakítanék.
Nem jön be az alá-fölé rendelt viszony. És itt ilyesmi jön le. (Ő akar fölötted állni.)
Azt hiszed, hogy él ember a Földön, aki 10/10-es?
Óriásit tévedsz, ha ezt hiszed.
Közben megírtad a 14. válaszban, hogy mi a baj. Sértődékeny vagy, Te sem szereted igazán, hiszen magad írtad, hogy több mindenben nem értitek meg egymást. Amit írtál, azokat szerintem nem lehet egy életen át eltűrni, azaz előbb-utóbb szakítás lesz a vége.
A mai szépséged, alakod később megváltozik, esetleg olyan mértékben, hogy kiábrándulhat belőled, talán még szakít is veled, mert akad neki tetszetősebb. Lényeges, hogy a belsődet, az énedet hogyan kezeli. Ha ez rendben van nála, akkor élhettek együtt a sírig is.
Ha nem írtad volna azt, amit a 14.-ben írtál, akkor azt mondanám, hogy az a 2, ami hiányzik a 10-hez, az a tolerálható (tolerált) eltérés.
Több évtizede vagyok házas. A legelső találkozásunkkor észrevettem, hogy a lánynak (a feleségemnek) a lábszára kicsit teltebb, mint az ideális. Udvarlás közben találtam még apróbb eltéréseket (többek között a megnyilvánulásában is), mindezek dacára 3 év után (tanultunk) összeházasodtunk. Ennek napok múlva lesz 57. éve. Biztos, hogy én sem voltam és vagyok nála 10-es a 10-es skálán.
Már előttem is megírták: nem kellett volna ezt megkérdezni a fiútól.
Konkrét válaszként a kérdésedre: ettől a 8-as értékeléstől még szerethet, ha ezt a 2-t az teszi ki, amit tolerálni tud. Ekkor viszont nem áll fenn, amit írtam arról, hogy a szépséged, alakod megváltozásával talál magának mást. Én is találtam (láttam) a feleségemnél szebb, jobb alakú nőket, de eszem ágában sem volt megcsalni őt, mert a belső énje a legjobb, amit szeretek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!