Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nyomtál már el kialakulóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomtál már el kialakulóban lévő vonzalmat magadban?

Figyelt kérdés
Mert úgy gondoltad, hogy a másik mégse lenne jó pár számodra.

2022. nov. 14. 21:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
#8 olyan férfiakra soha ne pazarolj időt és energiát, akik a párjuk mellett kavarnak veled. Az ilyenek nem tisztelik a párjukat és a párkapcsolat szabályait sem, veled sem lenne ez másképp.
2022. nov. 14. 21:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor ráéreztem, köszi. 🙂
2022. nov. 14. 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 Biztos?
2022. nov. 14. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De nemtudtam nélküle lenni, mindig ő járt a fejemben, úgyis ha volt párom. Aztán gondoltam egyet, felkerestem, teljesen másként álltunk egymáshoz mint előtte. Ma már a feleségem, gyerekem anyja, nem bántam meg
2022. nov. 14. 22:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen nyomtam, sajnos kiderült róla h súlyos függőbeteg(drog is részben), s nem tett ellene semmit.
2022. nov. 14. 22:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nem megfelelő, ha nem is próbáltad meg? :D
2022. nov. 14. 23:11
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Én nyomtam el, tudtam, hogy nem passzolnánk (a másik életvitele nem volt megfelelő számomra, tudtam, hogy én nem vagyok az esete). A hibáira koncentráltam. Barátok lettünk, jobban megismertem és nem is tért vissza soha a vonzalom, ahogy látom, hogy milyen a kapcsolataiban, örülök, hogy megúsztam ezt, pedig tényleg megkedveltem, mint embert.
2022. nov. 15. 01:00
 18/21 anonim ***** válasza:
25%
Nyomja el a fxom az! Nők szokasa mindent tul dramatizalni .. bele kell csapni megprobalni , de sosem szabad kihatralni onmagunk elol !
2022. nov. 15. 02:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, de attól hogy túl jó nő volt hozzám, még szexelhettem volna vele mert neki az is elég lett volna!

Én barom!!! Még jobban "megutált"(eltávolodott tőlem) mint azt aki utánam csak kihasználta, mert neki a szex is elég volt.

Többé nem követek el ilyen hibát! Csak hát játszottam a jófút és nem fektettem meg.

2022. nov. 15. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Olyan esetben igen, amikor párkapcsolatban voltam, és ugyan nem volt jó a kapcsolat, de még próbáltam megmenteni... úgy voltam vele, hogy nem akarok kísértést, nem akarok belemenni vmi olyanba, amit etikátlannak tartok.
2022. nov. 15. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!