Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem létezik lassan kialakuló szerelem?
Baromság. Hol írták ezt? Leoltom őket a g#cibe. :D
Nálam nagyon lassan alakulnak ki komolyabb érzelmek, talán emiatt sem vett komolyan az elmúlt időszakban az a néhány lehetőség, akikkel dolgom volt. A nők a szerelem első látásra elvben hisznek, ami totális ellentéte annak, amiben én hiszek. Sosem tudtam beleesni senkibe első pillantásra, s aki később, hosszas ismerkedés után érzelmeket ébresztett bennem, vagy legalábbis elmélyülni kezdett kettőnk között valami, ő meg pont ezt kérdőjelezte meg, hogy hogyhogy nem figyeltem fel rá a legelső pillanattól.
Örökös szélmalomharc. Jobb ezekből inkább kimaradni, soha senkinek semmi se jó...
Sosem szerettem bele senkibe azonnal, mindig idő kellett. Előfordult, hogy évek mire megtetszett. Utána meg az agyalás, na vajon mi legyen, egyáltalán érteme lenne megpróbálni?
Nem ismerkedtem sosem idegenekkel, mindig ismerősi körből alakult ki valami, pont ezért, mert nem értik meg a férfiak, sürgetni akartak. Nekem pedig nem megy,idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!