Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik igaz szerelem? Egy életen át tartó?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy együtt is van a két ember az életük hátra lévő részében mondjuk már fiatal koruktól kezdve. Férfi vagyok szóval lehet furán hangzik de mindig is szerettem ezt elképzelni hogy milyen jó lehet, és én is ezt akarom az életben leginkább. Érdekelne a véleményetek. Ha van ilyen sztoritok ami valós az is jöhet szívesen olvasom. :D

2019. szept. 14. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Èn is ilyenre vágytam de sajnos nem találtam meg
2019. szept. 14. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Igen. Szüleid talán már elváltak, nem szeretik egymást?

Saját példám, ami a szüleimé: Anya 19 éves, apa 20 volt, mikor megismerték egymást, 4 évig jártak, utána összeházasodtak, majd 6 évre rá születtem meg én. Anyukámnál 44 évesen daganatot fedeztek fel, 12 évig küzdött vele. Apa minden egyes kemóra, műtétre, vizsgálatra elkísérte, mindent megtettünk, hogy anya meggyógyuljon. Sajnos azonban a betegség legyőzte. 2 és fél évvel ezelőtt 56 évesen meghalt. Apával összetörtünk. Szüleim mindent megtettek annak érdekében, hogy békés, boldog, harmonikus család legyünk. Ez meg is történt a sok nehézség ellenére is. Anya betegsége még jobban összekovácsolt minket.

Szóval igen, létezik igaz szerelem, képes két fél egymással együtt leélni egy egész életet, kitartani egymás mellett és küzdeni egymásért, mikor szükséges.

2019. szept. 14. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Igen. De dolgozni kell rajta. Csiszolni egy életen át.
2019. szept. 14. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Remélem, hogy létezik. 21 éves oltam, amikor megismertem a férjem, most 33 évesen is még nagy a szerelem, és őszintén bízok benne, hogy 45 és 79 évesen is ugyanez lesz a helyzet. A nagyszüleimre tudok mindig gondolni, mikor a nagymamám meghalt, a papám teljesen összetört, és kb 5 hónappal később utána ment, mert egyszerűen képtelen volt nélküle élni. Jó, mindketten má 70+ voltak akkoriban, de érted, tizen-huszonévesen ismerkedtek meg, életük nagyobb százalékát töltötték együtt, nem meglepő, hogy ez lett a vége, de mégis. Én ebben is valahol az igaz szerelmet látom, sose volt egymáshoz egy rossz szavuk sem, mindig megoldották a problémáikat, odafigyeltek a másikra, és amennyire gyerekként láttam, boldog, nyugodt szeretetben élték le az életüket, amit én is csak jó szándékkal kívánhatok magunknak és mindenki másnak is.
2019. szept. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!