Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az egyik kollégámmal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik kollégámmal egy ideje mintha lenne köztünk valami. Létezik plátói szerelem egy férfi részéről?

Figyelt kérdés
Az egyik kollégámmal egy ideje mintha lenne köztünk valami. Sokszor látom hogy bámul.Nagyon keveset beszéltünk eddig.Ha ránézek nagyon zavarban van. Lehet hogy szerelmes? Létezik még plátó szerelem egy férfi részéről?

2019. máj. 25. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Igen, lehet hogy tetszel neki, ha csak veled csinálja!

Ha neked tetszik, nyugodtan hivd el kávéra, stb. (nem randi) és tudtok beszélgetni kettesben

2019. máj. 25. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
Persze, szerelmes, mert néz. Ember, nem is ismer... Lehet, hogy azért viselkedik így, mert egy világi balfék, aki attól is zavarba jön, hogy valaki visszanéz rá.
2019. máj. 25. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
38%

Szerinted a férfi egy külön faj, és csak a nők lehetnek szerelmesek?

Én is plátói szerelmes vagyok éppen, igaz, én előbb megismertem a lányt, és utána zúgtam bele a hangjába, mozdulataiba, a személyiségébe...

32/F

2019. máj. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!