Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a tökéletes szerelem csak a fejemben létezik? Hogyan nevezik ezt?
Pont azért, mert nen vagy nyitott, helyette a fejedben lévő ideálhoz ragaszkodsz. Honnan veszed egyáltalán, hogy számodra tényleg az lenne a tökéletes, akit elképzelsz?
Engedd el ezt a képet.
Költözz olyan országba, ahol olyan típusú emberek élnek, mint a zsánereid.
Baj az, hogy az embernek időnként gyökeresen átformálódik az ízlése(tapasztalat), akkor legfeljebb visszajössz.
Az én ízlésem ugyanolyan maradt.
Ez hülyeség
Elmondom, senki nem tökéletes, de a vicces az, hogy te sem vagy.
12 évesen voltak ideáljaim,beleszerettem egy poszterbe, de szerencsére kinőttem.
Amíg ezt nem vetkőzöd le, nehezen leszel boldog. Soha senki nem lesz pontosan olyan, mint amilyennek elképzeled. Érdemesebb lenne az egyénre figyelned, nem az álomvilágodra.
eddig egy férfival beszéltem aki olyan volt amilyennek elképzelem a tökéletest de vele se alakult ki semmi többnyire mindkettönk hibájából de azóta ot veszem alapul.
nem irtam hogy tokeletesnek tartanam magamat sot nem vagyok elegedett onmagammal. lehet hogy szemelyisegzavaros lennek?
Szerintem nagyon ritka, ha pont olyan párt talál az ember magának, amilyet elképzelt. Egyrészt az ízlés változik, ha visszagondolok mondjuk 13-14 éves koromtól, hogy milyen pasik tetszettek, hát anyám... 😂 Másrészt ha nem a lelkebe szeretsz bele, akkor lehet akármilyen álompasi, nem fog működni.
Kisebb-nagyobb színész és énekes kilengéseket leszámítva mindig is a magas, mackós, barna hajú férfiak tetszettek, őket találom a mai napig vonzónak, ha olyan szemmel nézek egy színdarabot/filmet. Ehhez képest 14 éve szerelmes vagyok az én alacsony, szőke, vékony férjembe. Sosem cserélném le egy “álompasimra” sem, mert az már nem lenne igazán ő.
Felőlem álmodozhatsz, de addig is járj el nyelvtantanárhoz, mert botrányos az írásképed. 🙂
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!