Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen kialakulóban lévő kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Mindkét fél elhidegült házasságban él. Négy éve megismerkedtek, megszerették egymást és mai napig is tart a viszonyuk. De lépni a csaj nem mer mert van egy kamasz lánya aki nagyon apás és nem akar neki sérülést okozni. Ti milyen tanácsot adnátok a csajnak? Menni vagy maradni?

2021. júl. 27. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

ha a kiscsaj megtudja, h. anyuci évekig szerető volt és csalta az apját, az sokkal nagyobb sérülés, mint a válás.

a lány maradhat az apjánál, vagy hetente talizhat vele válás esetén, már nem kicsi

de ha te vagy a szerető férfi, akkor részedről mennyire korrekt ebben szintúgy benne lenni?! miért nem válsz el?

2021. júl. 27. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
A gyerek azzal is sérül, hogy egy olyan családban él, ahol rossz a kapcsolati minta. Törekedni kell szépen elválni.
2021. júl. 27. 16:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat az kimaradt hogy elváltam már.

Igen ebben igazad van ha kiderül az sokkal nagyobb sérülést okozhat. De visszacsinálni már nem lehet. Ezért kérem a véleményeteket. Ilyen esetben mi lehet a jó megoldás?

2021. júl. 27. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Gyerekre hivatkozni duma. Nem akarja felbontani a házasságát, akár anyagi okból, akár a biztonság miatt.

Kamaszlány fel tudja ezt dolgozni. A hazugságban való élés sztem sokkal rosszabb.

2021. júl. 27. 16:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így érzem hogy anyagi okból illetve a biztonság érzet miatt van még vele.
2021. júl. 27. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

vagy azért, mert nem biztos kettőtökben...

tehát szexre meg lelkizésre jó vagy, de fut haza a férjéhez...

érdemes még azt megnézni, h. a szerető és a férj milyen társadalmi státuszban van iskolai végzettség, munkaerőpiaci pozíció és anyagi javak alapján.

2021. júl. 27. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A kamaszok nem buták. Egy hosszantartó kapcsolatot már feltud és képes térképezni. Szinte biztos vagyok benne, hogy tudja, de nem meri megkérdezni.

Sokáig nem lehet titokban tartani. Szóval, ha el is mondod majd egyszer neki, akkor készülj fel arra, hogy rávágja azt, hogy Ő ezt már mióta tudta.

2021. júl. 27. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom mikor jutnak el oda az emberek, hogyha valaki el akar valni az el is fog. Aki csak igergeti, az meg soha nem fog, helyette kreal egy raklap kifogast. Apas a lany. Vicc. Egy kamasz lanyt mi akadalyoz meg abban, hogy lassa az apjat, amikor csak akarja? Nem Palinak hivnak veletlenul? Mert teged palira vettek.
2021. júl. 27. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Pedig anyukám anno miattunk nem mert elválni. Amikor ezt megtudtam én biztosítottam arról, hogy nem fog megtörni és támogatom mindenben. Ezután el is ment otthonról. Van ilyen, nem kell egyből a rosszra gondolni.
2021. júl. 27. 17:49
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, véleményeket.

Én is így látom hogy csak kifogásokat keres.

2021. júl. 28. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!