Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen kialakulóban lévő kapcsolatról?
ha a kiscsaj megtudja, h. anyuci évekig szerető volt és csalta az apját, az sokkal nagyobb sérülés, mint a válás.
a lány maradhat az apjánál, vagy hetente talizhat vele válás esetén, már nem kicsi
de ha te vagy a szerető férfi, akkor részedről mennyire korrekt ebben szintúgy benne lenni?! miért nem válsz el?
Bocsánat az kimaradt hogy elváltam már.
Igen ebben igazad van ha kiderül az sokkal nagyobb sérülést okozhat. De visszacsinálni már nem lehet. Ezért kérem a véleményeteket. Ilyen esetben mi lehet a jó megoldás?
Gyerekre hivatkozni duma. Nem akarja felbontani a házasságát, akár anyagi okból, akár a biztonság miatt.
Kamaszlány fel tudja ezt dolgozni. A hazugságban való élés sztem sokkal rosszabb.
vagy azért, mert nem biztos kettőtökben...
tehát szexre meg lelkizésre jó vagy, de fut haza a férjéhez...
érdemes még azt megnézni, h. a szerető és a férj milyen társadalmi státuszban van iskolai végzettség, munkaerőpiaci pozíció és anyagi javak alapján.
A kamaszok nem buták. Egy hosszantartó kapcsolatot már feltud és képes térképezni. Szinte biztos vagyok benne, hogy tudja, de nem meri megkérdezni.
Sokáig nem lehet titokban tartani. Szóval, ha el is mondod majd egyszer neki, akkor készülj fel arra, hogy rávágja azt, hogy Ő ezt már mióta tudta.
Köszönöm a válaszokat, véleményeket.
Én is így látom hogy csak kifogásokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!