Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez változhat egy kialakuló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez változhat egy kialakuló kapcsolat során?

Figyelt kérdés
Sok csalódás és sikertelen randi után úgy érzem, végre sikerült egy értelmes, intelligens lányt találnom, akivel nagyon hasonló az értékrendünk. Még nem vagyunk együtt, de úgy érzem, hogy közel vagyunk hozzá. Az a gondom, hogy eléggé csendes és picit zárkózott, nagyon sokat beszélgettünk már és úgy érzem, hogy tényleg kedvel, de néha ez a zárkózottsága elbizonytalanít (a korábbi pofáraesések miatt). Nálatok, amikor már úgy volt, hogy kapcsolat kialakul, ez a zárkózottság akármelyik oldalon változott? Szerintetek a kapcsolatra nézve rossz hatással lehet, ha megkérdezném, hogy mit érez irántam? Kapcsolatban lévő emberek véleményére lennék első sorban kíváncsi! F/26
2020. szept. 15. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezz rá nyíltan, hogy mit érez, ÉS, hogy mit gondol!
2020. szept. 15. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban alapdolog a párbeszéd, a dolgok megbeszélése civakodás nélkül. Ha a lány zárkózottabb, ne akard átnevelni! Vagy elfogadod így (idővel megváltozhat, ha jobban megismer, bizalmasabb lesz feléd), vagy ismerkedj mással. Ez nem népnevelde!
2020. szept. 15. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg "egymásnak teremtődtetek" és van köztetek már szikra akkor oldódni fog a zárkózottság - a másik fél irányába. Ez viszont hosszú-hosszú munka, a bizalom fokozatos elnyerése.

Hát nem'tom... én türelmes lennék, nem jó ajtóstól a házba rontani mert lehet egyfajta ultimátum-jellege "na most aztán mond meg baby szeretsz-e vagy sem". Egy zárkózott ember az érzéseiről sem beszél könnyen. Inkább "puhítsd" tovább, közös programok, hosszú-hosszú beszélgetések és amikor valamelyik randin majd megcsókoljátok egymást akkor azonnal tudni fogod mit érez a másik. Sok sikert! :)

2020. szept. 15. 12:30
 4/5 A kérdező kommentje:

2-es nem az átneveléséről volt szó, ne írj provokáló válaszokat én is normálisan kérdeztem

3-as első randin megvolt a csók, eleinte nem akarta, aztán később ugyanazon a randin maga mondta, hogy jó. Nem szeretek ajtóstól rontani a házba, de mégis picit furcsának érzem. Ugyanakkor meg örült neki, hogy megtörtént.

2020. szept. 15. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha zárkózott, vagy tapasztalatlan akkor ez normális reakció. Nyugi, idővel még ő fog rád mászni a kapcsolatotokban :)
2020. szept. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!