Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez változhat egy kialakuló kapcsolat során?
Ha tényleg "egymásnak teremtődtetek" és van köztetek már szikra akkor oldódni fog a zárkózottság - a másik fél irányába. Ez viszont hosszú-hosszú munka, a bizalom fokozatos elnyerése.
Hát nem'tom... én türelmes lennék, nem jó ajtóstól a házba rontani mert lehet egyfajta ultimátum-jellege "na most aztán mond meg baby szeretsz-e vagy sem". Egy zárkózott ember az érzéseiről sem beszél könnyen. Inkább "puhítsd" tovább, közös programok, hosszú-hosszú beszélgetések és amikor valamelyik randin majd megcsókoljátok egymást akkor azonnal tudni fogod mit érez a másik. Sok sikert! :)
2-es nem az átneveléséről volt szó, ne írj provokáló válaszokat én is normálisan kérdeztem
3-as első randin megvolt a csók, eleinte nem akarta, aztán később ugyanazon a randin maga mondta, hogy jó. Nem szeretek ajtóstól rontani a házba, de mégis picit furcsának érzem. Ugyanakkor meg örült neki, hogy megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!