Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember úgy érzi, nem talál még egy olyan embert maga mellé, mint az exe, változhat ez? Tapasztalatok? (többi lent) 19/l
Figyelt kérdés
Tudom,még fiatal vagyok,de ismerkedni sincs kedvem...Ha mégis,akkor meg nem érzem azt amit vele,és így eleve nem lehet több a dologból. Tény,hogy hibáztam,lehet még most is együtt lennénk ha nem teszem (nem megcsalásról van szó!) Találhatok olyat,akit viszont tudok szeretni ez után?2015. aug. 4. 14:21
1/4 anonim válasza:
Ez csak azért van, mert még hiányzik és mindenkit hozzá akarsz hasonlítani. Mivel minden ember más, nem találsz olyat mint ő. De ha múlik a hiánya, találsz jobbat. Mert ugye szakítottatok, tehát ő sem volt tökéletes.
2/4 anonim válasza:
Én is elkövettem régen azt a hibát, hogy mindenkiben az exemet kerestem, és ezért nem voltam nyitott semmi újra, de azóta sokat változtam. Azon meg nem érdemes kattogni, hogy "mi lett volna ha", mert bele lehet őrülni.
3/4 anonim válasza:
Persze, fog változni, csak idő kérdése. Ahogy lecsillapodnak az érzéseid, helyére rakod a gondolataidat.. telnek majd a napok, újra suli lesz.. lefoglalnak a hétköznapok. Aztán azon kapod magad, hogy jó lenne vki melléd.
4/4 anonim válasza:
Haha Én meglepődnék ha találnék még egy olyan hisztis, idegesítő csajt mint az exem. Ilyenkor az ismerkedés segítene elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!