Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomtál már el kialakulóban lévő vonzalmat magadban?
Igen, aztán kikényszeritette a vallomást elutasitott és érzelmileg teljesen öszetört. Azt gondolta minden az én hibám.
Ráment a barátságunk... (Ami addig kifejezetten jó volt, azóta szörnyű a kapcsolat köztünk, pedig sosem akartam az ellensége lenni... )
Sose folytasd el az érzéseid!
Szegény 6os. 😥
4-es, mitől toxikus a vonzalmad?
Azt hiszem, hogy most én is egy ilyenben vagyok benne. A másik kapcsolatban van, de folyamatosan küldi a kétértelmű jeleket (tulkepp ő kezdte az egészet anno). Egyik nap ilyen, másik nap amolyan, hol kedves, hol meg átmegy szinte rideg bunkóba. Arra már rájöttem, hogy nem fogja otthagyni a megszokottat, de hogy miért jó neki ez, arra még nem jöttem rá... Úgy gondolom, hogy ha valóban engem akarna, akkor egy percig nem csinálná ezt. Olyan, mintha döntésképtelen lenne, az otthoni is kell, de engem meg nem tud "elengedni" (persze lehet, hogy csak az egojának kell a szokásos adag rajongás, azért... Egyébként fizikailag semmi nem történt még közöttünk, csak érzelmileg, mielőtt vki ezzel támadna le.). Az én érzéseim sajnos időközben még zsigeribbek lettek, így nagyon nehéz bármit is elfolytani, de kénytelen vagyok, a saját érdekemben. Illetve most próbálok vele kedves/semleges lenni, mert amikor én voltam bunkó és elutasító irányában, amiért úgymond szemét volt velem, napokig nagyon rosszul éreztem magamat. Fájt, hogy bántom és hogy ő is sz*rul érzi magát... Tudom, egyáltalán nem normális az, amit művelek/ünk. Egyszer csak, remélem, sikerül ezen az egészen túljutni. Nem igazán tudom, hogy mi itt a megtanulni való, ebben a szituban... Talán hogy mondjak egyértelműen nemet?? Vagy pont az ellenkezője, harcolni kellene? De hát nem én vagyok kapcsolatban... Abszurd az egész. Ha valakinek van valami jó ötlete, szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!