Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha életem szerelme börtönben van? Nem ezt érdemelte volna. Jobb sorsot szánt neki az ég, mégis ez lett. Belekeveredett egy verekedésbe és leütött elvileg egy hajléktalant azért van börtönben. 10 évet kapott, nagyon hiányzik.

Figyelt kérdés
2 éve van börtönben. Ő tette jobbá az életem, egy nagyon aranyos , szép srác ,de 18-28 éves koráig börtönben kell lennie sajnos. De jó magaviseletért kiengedhetik és hamarabb kijöhet?

2022. nov. 11. 17:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sejtem, hogy nem fogjuk megtudni az igazságot, de most már én is nagyon kíváncsi lettem. :)
2022. nov. 11. 19:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Àlmodj királylány...
2022. nov. 12. 11:36
 23/23 anonim válasza:
Itt több van mint egy leütés mások is lehetnek a háttérben. Szerintem hagyd, ne várj rá. 10 év az életedből amit nem kapsz vissza. Mellesleg baromira nem könnyű 10 évet várni valakire.
2022. nov. 16. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!