Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha életem szerelme börtönben van? Nem ezt érdemelte volna. Jobb sorsot szánt neki az ég, mégis ez lett. Belekeveredett egy verekedésbe és leütött elvileg egy hajléktalant azért van börtönben. 10 évet kapott, nagyon hiányzik.

Figyelt kérdés
2 éve van börtönben. Ő tette jobbá az életem, egy nagyon aranyos , szép srác ,de 18-28 éves koráig börtönben kell lennie sajnos. De jó magaviseletért kiengedhetik és hamarabb kijöhet?

2022. nov. 11. 17:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Még a súlyos testi sértést is csak 5 évvel "jutalmazzák".

[link]

Sőt, az életveszélyt / halált okozó testi sértés is csak max. 8 év!

"Életveszélyt okozó testi sértés Btk, és Halált okozó testi sértés Btk.

(8) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a testi sértés életveszélyt vagy halált okoz."

Tehát valami nagyon nem stimmel a 10 évvel...

Vagy esetleg volt már neki korábbi felfüggesztett büntetése, amit most ezzel együtt le kell ülnie???

Mit NEM mesélt el neked a szívszerelmed?

2022. nov. 11. 17:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy 10 év azért lett, mert csoportosan követték el a verekedést, amiben meghalt az áldozat?
2022. nov. 11. 17:45
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

12: A csoportos elkövetés lehet súlyosbító tényező, de a "tól-ig" kategórián belül! Amit az előbb írtam, ott a max. a 8 év.

Mindenesetre az tuti, hogy 10 évet egy leütésért akkor sem adnak, ha meghalt az áldozat...

2022. nov. 11. 17:47
 14/23 anonim válasza:
69%
Biztosan be lett már járatva a popsija is rendesen. Hát még mire kiszabadul...
2022. nov. 11. 17:51
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Aranyos seac? Hulye ribizli vagy, mar ne haragudj. Nem bantunk senkit ok nelkul
2022. nov. 11. 17:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A barátod átvágott, mint szart a palánkon. Egy verekedésért nem 10 évet kap. Valami mást csinált csak azt elhallgatta előled.
2022. nov. 11. 17:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Különös kegyetlenséggel emberölésért se jar 10 év?
2022. nov. 11. 18:29
 18/23 anonim ***** válasza:

17: a BTK-ban külön paragrafus az emberölés és a halált okozó testi sértés.

A 160-as paragrafus (emberölés) már 5-15 év, minősített esetekben pedig 10-20 év.

[link]

2022. nov. 11. 18:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Jobb sorsot szánt neki az ég, mégis ez lett. "

Pontosan azt a sorsot kapta, amilyet megérdemel. Nem kell itt szépíteni.

2022. nov. 11. 18:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Hogy lehet belekeveredni egy verekedésbe? Nekem ez valahogy még sosem sikerült, bár igazság szerint még nem is nagyon próbáltam. Nekem ez az egész már innentől nagyon sántít.

Kérdező, csak a későbbiekre tekintettel: az aranyos srácok nem verekszenek.

2022. nov. 11. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!