Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Öszintén ha valaki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öszintén ha valaki nagyon tetszik és foglalt bepròbàlkoztok nàla ugyanúgy vagy inkàbb lelkiismeretesen nem?

Figyelt kérdés

Adott esetben ti egyedülàllò nök vagytok.

Érdekelne ha igen miért ha nem akkor miért nem.

2022. nov. 6. 10:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lejjebb is adhatod az igényeidet, ahogy bármilyen kétlábbal a földön járó ember képes megtenni. Vagy maradsz macskásnéni.
2022. nov. 6. 11:49
 12/19 A kérdező kommentje:

Ti akik a nemre voksoltok inkàbb maradtok egyedül és sòvàrogtok h mi lett volna ha legalàbb megpròbàlom??

Aztàn persze a nemleges vàlasz is benne van a pakliban, de még mindig jobb mint agyalni sòvàrogni mi lett volna ha...

Nemtudom mi lehet a gond de tényleg mintha körülöttem minden potenciàlis jelölt foglalt. Persze 5-6 évvel fiatalabbak megtalàlnak de nem szerencsés ha ennyivel fiatalabbak.

2022. nov. 6. 11:49
 13/19 A kérdező kommentje:
11 Nem lennék képes rà olyannal együttlenni akihez nem vonzòdok. Nemhogy kapcsolatba kezdeni vele. Ezen màr túlvagyok, màs tanàcsàra adtam esélyt olyannak aki nemvonzott csak mert " olyan rendes kedves ember" hagy ne mondjam pocsék vége lett mindkettönknek kìnos.
2022. nov. 6. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
12, nincs bennem kétely, mert nincs ha. Az én számomra nincs. Ha van párja, eleve tiltólistás. És nem az esetleges nemleges válasz miatt. Azt sima ismerkedésnél is könnyen kaphat az ember. Hanem mert olyan férfi nem kell, aki másért hagyja ott a párját és nem azért, mert már nem működik. Mert, ha miattad otthagyja, akkor már egy ideje nem működik, csak gyáva, vagy lusta kilépni.
2022. nov. 6. 11:53
 15/19 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

Azt hiszed mással nem esik meg az ilyen?? De igen! Velem is megesett de semmit nem tettem tudatosítottam magamban hogy ez nem helyes és oka van annak hogy így van! S láss csodát ezek a lépések oda vezettek hogy megtaláltam azt aki tényleg hozzám való. Hozzá mentem és kismama vagyok már.

Az egyedülléttől meg nem kell ennyire félni, tölts magaddal időt és majd meglesz az aki neked való. De ha mégsem tiszteled mások kapcsolatát akkor számolj azzal hogy az élet majd benyújtja a számlát mert mindent visszakapsz jót is rosszat is csak nem onnan ahonnan várod.

2022. nov. 6. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

Nőként amúgy sem vagyok egy férfiakra nyomulós. Tudom, hogy ez se a legjobb.

Nem, hogy még szégyenszemre foglaltra nyomuljak. Meg kinek kell olyan aki csak úgy pikkpakk lecseréli miattam a párját. Voltak már belém szerelmesek, voltam szerelmes én is. Nem cseréltük volna le egymást, én ezt tudom. Akkor az a férfi aki megteszi az mennyire tud őszintén szeretni? Semennyire szerintem.

Tudom, hogy talán úgy érzed, hogy nincs időd, kellene már valaki, de akkor is várj! És jönni fog szingli, megfelelő.

2022. nov. 6. 13:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem kezdek olyannal, aki foglalt, elvből. Ha el lehet szeretni, akkor tőlem is el lehet, nem kell.

Bírom azokat, akik szerint ez nem gáz, meg "nem működik jól a kapcsolatuk"...aha, és ezt ki mondja? Te? Te bírálod ezt el, mert az érdeked azt diktálja? Ugyan már, ez egy szánalmas önbecsapód duma.

2022. nov. 6. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki tetszik, az baromi kevés bármire.
2022. nov. 6. 15:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem, azért mert nő vagyok, nem azért mert foglalt. Csak az foglalt akin fekszenek.
2022. nov. 6. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!