Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párotok a szüleivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok a szüleivel lakik nem zavaró? Tudtok ugyanúgy felszabadultak lenni?

Figyelt kérdés

Vagy pl reggel munkába készülődés stb… Tartok ettől kicsit.

A kérdés nem a mamahotel burkolt szidása! Most kerültem ilyen helyzetbe, előtte 8 éves kapcsolatom volt ahol a páromnak volt lakása azelőtt meg még kolisok voltunk akkori párommal.

Én külön élek, albérletben, de azért nem szeretném ha egyoldalú lenne a dolog, hogy folyton nálam legyünk. Mint ahogy azt sem szeretem ha a fizetés egyoldalú, én is simán van, hogy meghívom a páromat.

N

2021. nov. 29. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, engem zavart, amikor az exem még az anyjával élt. Ideiglenes helyzet volt, előtte külön élt, de egy időre vissza kellett költöznie, mert anyagilag megviselte a válása. De bármennyire aranyosak voltak a szülei, mivel nem külön lakrész volt, zavart, hogy kerülgetni kellett őket, nem flangálhattam bugyiban és pólóban, ahogy itthon szoktam, alkalmazkodni kellett az ottani, nekem amúgy idegen szokásokhoz, stb. Szóval én mondtam, hogy hozzám jöjjünk, nem érdekel, ha ez egyoldalúnak számít. Mindkettőnknek jobb volt így.

Ugyanez volt, amikor a párommal kezdtünk járni, csak akkor már rutinosan mondtam, hogy ő jön hozzám, szülőkhöz max. látogatóba vagyok hajlandó menni.

2021. nov. 29. 12:30
 2/10 A kérdező kommentje:
1 Persze, később az összeköltözés megoldás de mèg nem tartunk ott. Nekem meg ugye természetes ha nálunk vagyunk, nekem van “ vendégem” akkor ugye én főzök készülök stb, költségek és emiatt nem szeretném, hogy ez egyoldalú legyen.
2021. nov. 29. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyunk.

Mi úgy oldottuk meg, hogy a párom nem a vendégem volt, hanem ez volt a második otthona, amíg az nem lett. Ergo, amíg kevesebbet járt, együtt főztünk, vagy én vártam mondjuk vacsival, ő meg reggelit készített, mielőtt elment, felsöpört, porszívozott, mosogatott maga után, alkalmanként bevásárolt. Aztán ahogy egyre többször volt itt, heti 3-4-5 napokat, egyre több mindent csinált: amikor már voltak itt ruhái, bedobta a mosást, vagy teregetett, többször vásárolt be, ezzel is kompenzálta az egyéb olyan költségeimet, mint a miatta keletkezett vízhasználat, áram, stb.

Tehát meg lehet ezt igazságosan oldani. De te tudod. Nekünk az, hogy magánéletünk volt, felszabadultan szexelhettünk, akkor és úgy flangáltunk, ahogy és amikor akartunk, bőven megért ennyit.

2021. nov. 29. 13:17
 4/10 A kérdező kommentje:
3 Sajnos használtak már ki ezért jobban preferálom a hol itt legyünk hol ott , mint azt, hogy mindig mindent én. Meg persze nem “vendég “ de sokszor amíg elmondom mit hogy szoktam itt vagy mit hol talál nálam addigra már megcsinálom. Ez ugyanaz mint én se kezdenék el nála keresgélni mondjuk tiszta törülköző után.. vagy hogy hol tartják a borospoharat.
2021. nov. 29. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:

3-as és erről hogyan beszéltetek, nem volt kínos?

hogy figyu nekem így nagyobb lesz a vízszámlám 500 forinttal?

2021. nov. 29. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös, nem volt kínos és sosem fillérezgettünk, sosem felezgettünk, sosem számoltunk ki semmit pontosan. Megbeszéltük, hogy mindketten azt szeretnénk, hogy hozzám jöjjünk, ő X alkalommal bevásárol (nyilván nem ugyanannyiszor, amikor heti kétszer jött, mint amikor már 7-ből 5-6 napot itt töltött), megbeszéltük előtte, hogy mire van szükség, ahogy amikor én mentem bevásárolni, én is megkérdeztem, mit szeretne, hogy legyen otthon. Nem tudom, ki költött 200-500-1000 forinttal többet a másikra, nem is volt jelentősége, nagyjából egálban voltunk.
2021. nov. 29. 14:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Az a baj ha mindig nálunk lennénk akkor ugye az már nem lenne egàl….

Nah majd lesz valahogy :)

2021. nov. 29. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Létezik még olyan magyar nő, aki nem utasít el olyan férfit, aki a szüleivel él?
2021. nov. 30. 20:33
 9/10 A kérdező kommentje:
8. Miért ne létezne? Előző párjával is együtt éltek külön albérletben, csak azután onnan jönnie kellett ( a nő maradt az albiban) így hazaköltözött. Ha állandó otthonlétre rendezkedett volna be, az lehet nem tetszene.
2021. nov. 30. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Nehezen tudom elhinni. Egy 30 feletti szüleivel élő férfit nagyjából az összes magyar nő elutasítja.
2021. dec. 1. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!