Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen intim szőrzetet vagy annak hiányát szerettek a párotokon, beleszóltok-e, hogy milyen legyen intim tájékon? Mindig ugyanúgy viselitek vagy néha változtattok rajta?
Nekem az jön be, ha változatos a dolog a másikon. Néha nyírja le, de olykor hagyja is meg.
Magamon meg részemről teljesen mindegy. Olyanra csinálom, amilyenre az aktuális párom szereti. Nekem nem oszt, nem szoroz a dolog. Ha egyedül vagyok, akkor kb. 2 hetente letolom azért géppel.
Teljesen mindegy milyen, nincs preferenciám, ami neki kényelmes. Értelemszerűen soha nem szóltam bele hogyan hordja.
Én mindig változatosan hordom, mert nincs ebben favoritom, így mikor milyen kedvem van.
Meghagyja szőrét, de karbantartja, rövidebbre vágja (ő a férfi). Nekem fontos is, hogy szőrös legyen, nem szeretem a szőrtelen férfiakat, de azért ne hagyja burjánzani.
Én úgy szoktam, hogy leborotválom teljesen, aztán egy ideig hagyom megnőni. Ő azt mondja, neki teljesen mindegy. Mostanában sokszor hagyom szőrösen, csak a bikinivobalat szőrtelenítem.
33N, 32F
Mi is szőrpártiak vagyunk leborotvalom (gyanta kizart) ha akarja de nem akarja. a rovid jobban tetszik de nem szolok bele de a csupaszított pasi nem tetszik abba beleszolnek
33-34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!