Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetsz ugy valakibe h tudod hogy nem szabadna? Mindketten kapcsolatban vagyunk. Annyira erős ez az erzes h nem tudok ellene tenni mert annyira megfogot a másik személyisége hogy csak rá gondolsz vele álmodsz.
Intimitás nem volt köztük de nagyon szikrázik a levegő mikor egy társaságba vagyunk.
Egyikünk sem mondtuk ki h mit érzünk de érezzük egymást.
Érzem ahogy rám néz.
Ki volt hasonló helyzetbe? Ilyenkor mi a megoldás, jobb lenne a másikat elkerűlni?
Lehet ez csak 1 fellangolas? De akkor miért tart mar ez az egesz ilyen sokaig( 1.5 éve)?
( És tudom milyen szemétség ez a parommal szemben, kérlek ne itelkezzetek, én nem akartam ezt az egészet próbálom elfojtan)
Sajnállak kérdező az a nő nem érdemel meg téged csak játszik veled, húzza az idegeidet.
Nem akar ő semmi komolyat csak jólesik az egojanak hogy valaki figyel rá. Ne menj bele ilyen jellegű kapcsolatba.
A megoldás az lenne ha munkát valtanal.
41- essel értek egyet. Minden okkal történik az életben. Az meg, hogy játszik veled, baromság. 1,5 évet senki nem játszik, valószínű ugyanúgy kinlodik , mint Te, ha nem jobban.
Szerintem lépj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!