Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak erre?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja megismerkedtem egy pasival. Verset küldött, virágot hozott. Az ágyban nagyon jól elvagyunk. Minden nap már reggel ír. Chatszex megy ezerrel. Viszont már két hete nem találkoztunk. Lenne rá lehetőség. Hogy reagáljak, mit tegyek, hogy megtartsam?2022. nov. 2. 23:04
1/8 anonim válasza:
Mostanában is szokott neked írni?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, minden nap, többször
2022. nov. 2. 23:21
3/8 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok ez a két hét, hogy azóta nem találkoztak újra. Ha mondjuk 200km a távolság köztetek, még akkor is simán ennyi idő alatt össze lehetne futni a másikkal.
A két hét alatt valamelyikőtök felvetette a találkozást?
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én. De ő is írta, hogy a héten találkozni kell, de azóta sem említi,
2022. nov. 2. 23:45
6/8 anonim válasza:
#4 Ha a hét további részében se említi meg, akkor itt valami gyanús lesz.
Egy településen laktok?
7/8 anonim válasza:
A cset neki teljesen elég.
Vannak ilyenek én is belefutottam már
8/8 anonim válasza:
Gondolom, más is kap verset meg virágot. Tudod, aki akar téged, az egyszerűen csak veled van és pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!