Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak arra,ha a pasim azzal jön,hogy azért nem mert elindulni otthonról hozzám,mert fél,hogy viharba kerül,és hogy a jég agyonveri az autóját?
Figyelt kérdés
A 45 éves párom azért nem mert elindulni hozzám ma, mert félt,hogy viharba kerül, mert ezt jósolták a TV-ben. Soha semmin nem szoktam kiakadni, de ezen nagyon felhúztam magam. Ha felhív,és elkezd jópofozni,hogy reagáljam le ezt az egészet?Még a nagyszüleim is kiakadtak ezen, hogy ilyen gyenge kifogást talált ki magának, holott este is nyugodtan itt aludhatott volna, ha olyan valóban az idő..2021. júl. 17. 13:00
1/20 anonim válasza:
Meteorológiai a neve amiről beszélsz
3/20 A kérdező kommentje:
Nem is én képzelem magam amerikainak..hanem ő..Ő nagysága gondolja, hogy tornádó jön, jégeső, meg felfordul a világ fenekestől..
2021. júl. 17. 13:08
4/20 anonim válasza:
"Hogy reagáljak arra" hát így:
Jól választottam?
5/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul,ez már nem az első húzása volt. Komolyan gondolkozom azon,hogy szakítok vele..csak akkor neki meg úgy jön le,hogy ilyen pitiáner dolog miatt hagyom ott hisztiből..
2021. júl. 17. 13:11
6/20 anonim válasza:
Higgadtan. Szemmel láthatóan ő az okosabb kettőtök közül. Amúgy mi vagy te, fényező vagy meteorológus, hogy ennyire értesz ehhez?
7/20 A kérdező kommentje:
És te mi vagy? Igazság, vagy ész osztó?
2021. júl. 17. 13:17
8/20 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek 2 millió forintos kárt okozott a csütörtöki jégeső az autójában. Szerintem reális volt az aggodalma. Ha te annyira akartál volna vele találkozni, akkor elindulsz te, ha ő nem jön. De úgy tűnik, hogy csak a másiktól várod, hogy elinduljon.
9/20 anonim válasza:
Jajj, remélem nem az exemmel randizol :D Neki voltak ilyen kifogásai mindig...
10/20 anonim válasza:
9 vagyok. Ő is 45, és tok sokszor mondta vissza a találkozókat mindenféle indokkal. Mindig ő akart jönni kocsival, aztán előtte 1 nappal benyogott valamit, hogy miért nem jön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!