Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Nálatok van olyan, aki azért kerül egy lányt, mert tulságosan szereti, de fél hogy a csaj nem viszonozná?
Figyelt kérdés
....és nemtud megmaradni a közelében, ezért inkább kerüli.2014. márc. 1. 18:47
1/16 anonim válasza:
Nálam például ez a bevett módszer.
El kell mondjam, elég hülye módszer és nem is túl célravezető. :P
2/16 anonim válasza:
*tudom, hogy nem viszonozza
Ha ez ér, akkor itt vagyok:D
4/16 A kérdező kommentje:
Akk már értem miért kerül :(
2014. márc. 1. 18:54
5/16 Moszuke válasza:
erre a pontra akkor jutok amikor nyomi vagyok és nem merek bepróbálkozni a hölgynél és elhitetem magammal, hogy úgyse lenne belőle semmi és dühös leszek a lányra (végső soron valójában saját magam bizonytalanságára leszek)
6/16 anonim válasza:
Nem,nincs.
Én odamegyek és szóba elegyedek vele és majd lesz valami,de ha szeretem nem kerülöm,hanem még közelebb megyek.
7/16 anonim válasza:
#5, Moszuke!
Ugyanezt szoktam érezni, amikor egy nő megtetszik. Mivel tudom előre, hogy úgy sem lenne az egészből semmi, hiába kölcsönös a szimpátia, ezért inkább kerülöm a kontaktust, és még néhány szóra sem állok le vele szívesen. Tudatalatt gyűlöletet érzek a nő iránt, ő pedig azt láthatja rajtam, hogy nem szívesen beszélek vele, meg hogy nem tartom őt fontosnak. Részemről ez egy védekezési mechanizmus, ugyanis a csalódástól és az elutasítástól kímélem így meg magam.
8/16 anonim válasza:
Ennyire jól a legjobb barátom se tudna jellemezni. Igen, én is tökéletesen ilyen vagyok. Nagyon rossz így néha, de tudom, hogy nem kellenék neki, így elnyomok mindent...
9/16 anonim válasza:
Tehát akkor ha valaki egyik napról a másikra eltűnik,akkor ez azért van ? :O
10/16 A kérdező kommentje:
Hát ezt sajnálattal hallom, mert ha csak egyszer odajönne hozzám és elmondaná h mit érez akk biztos viszonzásra találna :) Csak én meg azért nm merek lépni mert nagyon gátlásos vagyok :'(
2014. márc. 1. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!