Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak arra,ha a pasim azzal jön,hogy azért nem
mert elindulni otthonról hozzám,mert fél,hogy viharba
kerül,és hogy a jég agyonveri az autóját?
Ha 10 millás autóm lenne, lehet én is megvártam volna, míg elvonul a vihar, az a pár óra már nem számít.
Kérdés, hogy mit csinált később? Ment hozzád? Mert akkor nem kell feleslegesen egy vitába belemenni...
2021. júl. 17. 13:30
Nő vagyok, és mostanában én is meggondolom, hogy hová és mikor indulok el kocsival a heves nyári viharok miatt, én sem szeretnék jégkárt.
Más járművel nem tudjátok megközelíteni egymást?
2021. júl. 17. 13:31
Én azért meghallgatnám a másik felet is. Páromnak egy jó barátja például úgy halt meg, hogy hasonló viharban rádőlt egy fa a kocsijára. Arra is kíváncsi lennék, mi az a többi dolog, amivel eddig kiakasztott, mert ez sem mindegy.
2021. júl. 17. 13:34
Lehet, hogy ezt a szülei ültették el benne. Ha ezt gyerekkorában rendszeresen végig élte, hogy apa eldugja a kocsit vihar előtt, és inkább biztos ami biztos sehova nem megy, akkor neki ez alap, ez a természetes. Mindenki hoz csomagokat a családjától, szokásokat, beidegződéseket. Akkor jó, ha ezeket tolerálni tudjuk egymásnak. Ha nem tudjuk, akkor nem passzolunk, vagy nincs meg az igazi szeretet, akkor kár erőltetni a kapcsolatot.
2021. júl. 17. 13:59
Nem hiszem hogy szó szerint értette hogy agyon veri a jég. Inkább úgy hogy kárt tesz a kocsiban. Pár éve anyám kocsijanak a lampajat törte be a jég. Nyilván szerette volna biztonságban tudni a garázsban. Feltetelezem ha út közben tényleg kárt szenved nem te fizeted.
2021. júl. 17. 14:10
Az, hogy a kocsiban kár esik még lófax, mint írtam, párom barátja meg is halt. Én mondanám neki, hogy ilyenkor ne üljön kocsiba, ha nem muszáj, nem hogy még nekiálljak hisztizni.
2021. júl. 17. 14:27
Tudni kéne, milyen indokokkal mondott le találkozókat. Lehet kérdezőnél ez már az utolsó cseppek egyike volt.
2021. júl. 17. 14:40
Akkor meg ne itt nyivákoljon, hanem szakítson. Nehogy már a hercegnő döntse el, hogy viharban is menni kell, mert ő azt mondja. Ő sem indult el sehova, csak várta, hogy a másik menjen.
2021. júl. 17. 14:55
Miért nem mentél akkor te hozzá?
2021. júl. 17. 18:13
Ért már téged jégeső úgy, hogy úton voltál egy fémdobozba bezárva, és max a mező szélére tudtál lehúzódni?
A pasid lehet, hogy csak kifogásnak használta ezt, de ha az én vőlegényem mondana ilyet, hogy jég miatt nem indulunk el x helyre, akkor nem hisztiznék a gyakorin.
Volt már rá példa amikor még nem laktunk együtt, hogy én mondtam neki, hogy nagyon szélsőséges időt mondott a meteorológia, ne induljon el.
A kollégám kocsiját szétverte a jég ami múlt héten pusztított, "csak" 1.900.000 forint a kár ami a kocsit érte, plusz egy csigolya összecsúszás, mert ő is úton volt és a hirtelen jégeső miatt ráfutásos balesete lett.
Az ő esetéből tanulva most már egy egy hosszabb út előtt megnézzük mi is a radar képet, és aszerint készülünk.
2021. júl. 17. 19:03
Kapcsolódó kérdések: