Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagáljak, ezzel a nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagáljak, ezzel a nővel?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves, okos, zseniális. De impulzív, bántalmazza magát, nem beszél a múltjáról, egyszer mikor összeveszekedtünk, eldobta a szemüvegét és az összetört.

Voltak ismerkedős szakaszok, akkor nagyon édes volt *_*. Segített mindenben, még éjjel is, megkérdeztem, hogy hogyhogy nem alszik éjjel. Komor lett, nem válaszolt, éles lett a hangja és azt mondta bunkó vagyok és kidobott a lakásából. Ez most mi?

Egyszer letilt, felold, könyörög, hogy jöjjek vissza hozzá, aztán olyasmiket mondd, hogy ő nehéz, de szeret engem és nem akar elveszíteni, de amúgy nem akarna közel engedni magához. Erre elsírja magát… ha ő nem tudja, hogy mit akar akkor én hogyan tudjam?

Egyik nap nemrég, kiakadtam rá, levertem egy tányért a konyhában. Lesokkolt arcot vágott és szó szerint hátrazuhant, elkezdett sírni, levegő után kapkodni. A falat ütögette, a fejét benne, aztán szinte üvegesen meredt a levegőbe tíz percig. Ez az én hibám? Mit tehetek? Komolyan r*hadul érdekelne, hogy mit.

Tegnap előtt felhívott az anyja, mondja, hogy neki MUSZÁJ a lányával beszélnie, de ő nem akar vele beszélni és nekem az újdonsült pasinak, akit úgy is szeret muszáj, hogy rávegyem a csajomat, hogy beszéljen vele. Elmondtam a csajomnak, hogy mi történt, erre újra kiakadt, követelte, hogy mondjam el, hogy honnét van az anyja telefonszáma meg. Mondtam az elején bejelölt messengeren én meg elfogadtam… tudom nonszensz, de nem akadtam megsérteni. Erre kijelentette, hogy annyira nem vagyok normális, mint a szülei és húzzak el és ne is lásson. Az anyja meg hívogatott annyit messengeren, míg letiltottam. De mindig visszakönyörgött, reménykedhetek?

2022. szept. 5. 20:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Mégis mit akarsz egy pszichotikus, hisztériás szerencsétlennel?

Minél messzebb tőle, annál jobb.

Hagyjuk a “zsenialitását”. Ugyan már!

Nem normális.

Kellez neked?

2022. szept. 5. 21:00
 2/18 A kérdező kommentje:

Tényleg intelligens, bármit kérdezek van rá válasza, mensa-tag is, csak már nem fizeti a tagságot.

Szeretem azért.

2022. szept. 5. 21:08
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
Keresed a bajt.
2022. szept. 5. 21:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Valami normális választ kapok?
2022. szept. 5. 21:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el a nőt. Ez normális válasz?
2022. szept. 5. 21:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem. Az a kérdésem, hogy hogy érhetném el, hogy visszajöjjön, hogy hogyan viselkedjek vele? Mi van vele? Bántottam?
2022. szept. 5. 21:21
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Alázkodj porig és sikerülni fog.
2022. szept. 5. 21:23
 8/18 A kérdező kommentje:
😒😒
2022. szept. 5. 21:24
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem bántottad, ő ilyen. Vagy elfogadod, és benne maradsz egy ilyen kapcsolatban, vagy lelépsz. Nincs más lehetőség, mert ennek a nőnek van valami baja, te meg nem vagy pszichomókus.
2022. szept. 5. 21:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
kerüld el jó messze, ha nem akarod tönkre tenni az életed.
2022. szept. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!