Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagáljak szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak szerelmi vallomásra, ha én is szeretem a fiút?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk barátok, az utóbbi időben valami más lett. Holnap találkozni szeretne velem, hogy beszéljünk egy fontos dologról. Megkérdeztem, hogy ez jó vagy rossz, és azt válaszolta, hogy az tőlem függ. Úgy érzem, szerelmet fog vallani. Én is szeretem, hogyan reagáljak, hogy ne legyrn kínos a szitu? Még sosem volt barátom...

19/L

2020. máj. 14. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez de cuki.

De nyugi mindenképp kínos lesz 😅

A legjobb amit én ilyen vallomása kaptam ez volt "Végre már hogy kinyögted" Azóta is happy van meg boldogság.

Szóval ne pánikold túl. Elég annyi hogy örülsz hogy elmondta és hogy te is így érzel

2020. máj. 14. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmet vall, és te is így érzel, akkor csak annyit kell mondanod, hogy te is szereted. Lehet, hogy nem lesz ennyire egyenes, csak azt mondja, hogy nem csak barátként gondol rád, akkor erősítsd meg, hogy te sem.

Lehet, hogy meglesz az első barátod; csak ne kezdj taktikázni, rébuszokban beszélni, mert a férfiak többsége nem érti, értékelik, ha egyenes vagy.

2020. máj. 14. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez a baj, hogy már most játszmázni akarsz.
2020. máj. 14. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon cuki :)
2020. máj. 14. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Remélem, megírod, mi volt :)

Kb elpirulsz majd, zavarban leszel, de mindenképpen meg kell mondanod, hogy ahsonlóképpen érzel. Szerintem kár előre felkészülni, a helyzet majd adja magát :)

2020. máj. 15. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!