Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a szerelmi vallomásról?
Figyelt kérdés
3 hete beszélgetek egy sráccal interneten. Még nem találkoztunk, de tegnap azt írta szeretlek. ?? Egy másik ismerősömmel már találkoztunk, de a távolság miatt nem jöttünk össze. Ő azt írta korai lenne még szerelemről beszélni. Szerintetek melyik a reálisabb?2016. jan. 30. 13:30
1/5 anonim válasza:
Nem nekünk kéne ezt eldönteni, hanem NEKED!!
Te melyiket érzed reálisabbnak?? Te melyik iránt táplálsz több érzelmet?
A kérdést MAGADNAK TEDD FEL!!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni. Érzéseket az iránt táplálok a legjobban, aki messze lakik. De nem tudom ki gondolja komolyan.
2016. jan. 30. 13:33
3/5 anonim válasza:
Akkor ismerd meg őket és akkor kiderül.
Mi párommal 3 éve vagyunk távkapcsiban, táv 200 km. Nagyon szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett.
Tehát a távolság nem lehet kifogás, szerintem.
4/5 A kérdező kommentje:
Ő külföldön dolgozik. :) És nem mondta ki, hogy szeret.
2016. jan. 30. 13:36
5/5 anonim válasza:
Nem a szeretlek szó kimondásának kéne a döntőnek lenni.
Most az egyik azt mondja, hogy Kedves Drága Angyalom, lehoznám még neked a csillagokat az égről is...stb.
A másik meg inkább a józan észből beszél..
Szerinted, melyik a hihetőbb?
De mondom, ismerd meg őket, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!