Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párommal egy éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal egy éve vagyunk együtt, Mit gondoltok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nekem van két kisfiam 4-7 évesek férfiként egyedül nevelem öket, a páromnak van egy 9 éves lánya. Összeköltözni nem szeretne mert a gyerekek meg minden. Ö tanárnő és lestrapálják a gyerekek. Sokat vagyunk együtt hol gyerekekkel és csak ketten is. Mostanában azt mondja hogy ő szeret egyedül lenni mert szüksége van feltöltődni. Lehet hogy a jó kapcsolat titka hogy külön is legyünk? Vagy inkább kezdjek aggódni hogy veszélyben a kapcsolatunk? Amúgy a gyerekek kölcsönösen szeretnek mindenkit és ő is szereti őket.
2016. jan. 16. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy kis különlét nem rossz, ne aggódj csak fáradt.
2016. jan. 16. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyedül, hogy néha egyedül szeretne lenni, még nem jelent semmit. Aki introvertáltabb, annak sokszor szüksége van egy kis magányra, főleg hogy tanárnő, szóval a napja nagy részét egy halom ember között tölti. Szóval én nem aggódnék, ha amúgy jó a kapcsolat. Viszont ez is egyszerűen tisztázható, a kulcs a kommunikáció. Meg kell kérdezni, hogy van-e valami gond, vagy csak az amit írtam. Sok sikert.
2016. jan. 16. 12:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, azt mondta nagyon szeret csak neki nagyon kell az hogy elmerüljön egy nagy kád vízben, ne keljen szólnia senkihez és hozzá sem szóljanak. Akkor csak én láttam ezt bajnak?
2016. jan. 16. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok, igen, nekem is van ilyen, amikor csak csend kell és nyugalom. Szerintem normális, ne aggódj! :)
2016. jan. 16. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet lepontoznak,de a te gyermekeid kisebbek ,egy 4 èvessel azèrt tőbb gond van.Nem akar" veszödni "velük.Ez igy kènyelmes neki.
2016. jan. 16. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, még nem akar ennyire elköteleződni veled, hogy költözzetek össze, mint egy család. Mert akkor már ő 3 gyereknek lesz az anyucija, így most meg csak egynek. Így több ideje marad magára.

Egyébként csak azt nem értem, hogy ha te besegítenél mondjuk neki mindenben, és ő megkérne, hogy magára hagyj legyen 1 óra nyugodt szabadideje, és te mindennek eleget tennél és ezt mondjuk most közölnéd is vele, akkor miért kíváncsi lennék, hogy mondjuk továbbra is keresne-e kifogásokat az összeköltözést illetően.

2016. jan. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!