Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik nektek ez az esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek ez az esküvő? Mit gondoltok rola és a párrol? Nemet, kort irjatok, légyszi

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 13. 00:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Ötletes, vicces, de sajátomat el nem tudnám így képzelni :D

20/F

2016. jan. 13. 02:20
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Tetszik, nem azaz unalmas sablon, jó ilyet látni. És én pont soha nem értettem miért kell százezres ruha meg olyan haj és smink amit normál esetben egy nő sose viselne, plusz rosszabbul néz ki vele mint nélküle. Ha nekem lenne esküvőm én sem sablon szerint csinálnám. Olyan lenne ami hozzánk illik.

30L

2016. jan. 13. 03:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak a srácot ismerem. Nekem ez túl exhibicionista.
2016. jan. 13. 07:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Mármint milyen szempontbol exibicionista ? Ismered a férfit ?
2016. jan. 13. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a felhajtást. Évfolyamtársam volt.
2016. jan. 13. 08:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ötlet szerintem nagyon jó, főleg a legók a gyerekeknek, egyébként is ők unják a legjobban az ilyesmit.

Nekem is hasonlóan laza, bulis esküvőm lesz, semmi komolyság, de az ilyesmi bolondozás azért nem biztos, hogy illene hozzánk, a párt nem ismerem, de hozzájuk feltételezem ez tökéletesen passzolt.

2016. jan. 13. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó az ötlet,meg tényleg nem sablonos, egyéni az egész.

De számomra tök igénytelen az egész!Úgy ahogy van.Jó dolog, hogy hipszterkednek,meg ki akarnak tűnni azzal, hogy pont nem feltűnő dolgokat csinálnak, és még le is írják,milyen ügyesen fillérekből megoldották a dolgokat, de számomra mégis feltűnő!

Az ötlet, hogy magukat adják,viszont dícséretes.

Ja nagyon kritikus lennék,akkor akkor azt mondanám, hogy a hagyományokat nem betartva saját hagyományt generálva szépen megoldották a dolgukat,de kössz szépen nekem nem a világom :D

2016. jan. 13. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
30n utolsó vagyok
2016. jan. 13. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem túl megjátszott. Semmi spontán nincs benne. De lehet, hogy élőben máshogy zajlott, csak a fotók ilyen kínosan beállítottak.

Nem is túl egyéni. A menyasszony tornacipőt húzott. Na és? Ha én estélyi ruhához strandpapucsot veszek, attól már egyéniség leszek?

Nekem nem igazán jön be. Ha valami tényleg spontán, ötletes lett volna, akkor talán.

Amúgy a ruha és a kalap tetszik, mert nem szokványos, de a tornacipő gáz hozzá.

37/N

2016. jan. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!