Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők véleményére lennék kíváncsi. Hogyan reagálnátok egy ilyen vallomásra?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiatal nővel, egy munkahelyen dolgozunk, de nem vagyunk közvetlen munkakapcsolatban. Az utóbbi időben, kb. egy évben egyre többet beszélgettünk, voltak közös programjaink, mind többet és többet tudtam meg róla. És hát megtörtént, amire nem számítottam: a kedves személyisége, a nyugodtsága, a belőle sugárzó báj teljesen elvarázsolt.

De - és itt jön a "de", ami miatt a kérdést is kiírom - ő nem független. Van barátja. Épp ezért eszembe sem jutna letámadni, elszakítani a párjától, nyomulni rá, de szeretném, ha megismerné az érzelmeimet. Szeretném elmondani neki, hogy a számomra különleges, hogy bár alapból vidám és kiegyensúlyozott vagyok, de ha vele beszélek, akár pár mondatot is, még jobb kedvre derülök, mintha kisütne a nap és kiderülne az ég. El szeretném mondani, hogy tudom, talán semmi sem lesz majd köztünk. De szeretném ha azt is tudná, hogy ő a legbájosabb lány, akit valaha is ismertem, és hogy örülök, hogy megismerhettem, hogy hallhatom a hangját, érezhetem az illatát, és már az is nagyszerű dolog számomra, hogy szerethetem őt.

2018. jan. 23. 11:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Biztos örülni fog neki. De ha szereti a párját, akkor nem fogja elhagyni érted.
2018. jan. 23. 11:04
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem most is tudja, hogy vonzódsz hozzá. Amit meg a végén leírsz, azt nehogy rá zúdítsd így egyszerre. F
2018. jan. 23. 11:05
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem baromi jól esne, ha valaki ezt elmondaná, függetlenül attól, hogy van-e valakim - Ilyet mindig szívesen hall az ember. De arra készülj, hogy kedvesen bár, de el fog utasítani. Annak fényében mond el ezeket, hogy tudod, nem fog változni semmi.
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ne tedd. Te is látod, hogy nem lesz semmi. Van párja. Mit vársz ettől? Rém kínos lesz utána együtt dolgozni, ráadásul, ha elmondja otthon, lehet, hogy a barátja is "meglátogat".
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha szereti a párját és jól megvannak, én nem zúdítanám rá ezt. Ha semmi esély arra, hogy miattad szakítsanak, akkor marha kínos lesz utána mindkettőtöknek.
2018. jan. 23. 11:07
 6/15 anonim ***** válasza:
2%

De kis cuki.

Azt az apro kis dolgot azért ne feledjük,hogy ő bájossága' ugye a barátjával kefél!

Veled meg kavargat...

Te meg szerelmes lettél talán ....

Hagynám,hanyagolnám.Az idő majd mindent elrendez .

Független kedves aranyos lányok is vannak,de azt látják,hogy neked egy nem független játéka is bejön. ...

2018. jan. 23. 11:10
 7/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem látom, hogy pontosan mi az, amit remélsz egy ilyen vallomástól.

Én nem hiszem, hogy te csak azt szeretnéd, hogy tudja "csak úgy". Szerintem te valamilyen romantikus csodában reménykedsz, abban, hogy a vallomásod olyan hatással lesz rá, hogy végül is nálad köt majd ki. És ebben az esetben nem téged terhel a jelenlegi kapcsolatába való beavatkozás felelőssége. Szerintem ez eléggé álságos, nem hiszem, hogy valóban tiszteled a párkapcsolatát vagy a párját, és nem is hiszem, hogy tisztelned kéne.

Ha akarsz a lánytól valamit, akkor vállald ennek a felelősségét és tegyél érte, de ne játszd ezt a romantikus hősszerepet. Ha viszont eldöntöd, hogy nem nyitsz felé, akkor meg hagyd az egészet, ne szívasd sem őt, sem saját magadat ilyen kellemetlen, értelmetlen, hamis helyzetekkel.

2018. jan. 23. 11:13
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

"Nekem baromi jól esne, ha valaki ezt elmondaná, függetlenül attól, hogy van-e valakim - Ilyet mindig szívesen hall az ember. "

Ez igaz, de csak akkor teljes a kép, ha az illetőt többet utána nem látjuk. Engem zavarna, hogy tudom tetszem neki, sőt szerelmes (a tetszés még hagyján), nem tudnám kezelni a helyzetet.

2018. jan. 23. 11:15
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

Én férfiként azt vallom, hogy nem megyek rá foglalt nőre több okból sem:

1. Nem szeretek felesleges energiát ölni olyasmibe, ami lehetetlen küldetés, főleg, ha szerelmes a barátjába.

2. Nem szeretném, ha utána én is így járnék, hogy elveszik tőlem, mert a karma nem felejt, ezt már tapasztaltam más helyzetben az életben.

3. Eltaszítana a gondolat már az elején, hogy vele smárol, vele szeretkezik, mindent vele él meg én meg mint egy légy a becsukott ablakon keresztül, próbálnék kijutni a fényre...

2018. jan. 23. 11:22
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Ne ilyen csöpögősen mondd el neki, csak egy kis bókkal, ha már nagyon akarod, de foglalt nőt ne piszkáljunk már.
2018. jan. 23. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!