Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg hölgyek véleményére lennék kiváncsi de bárkit meghallgatok. Szóval az ex barátnőmet szeretném visszahódítani valahogy. Ti erre mit reagálnátok, esélyes ez így?
Nem rózsákon múlik, hanem azon, hogy mért tart élete csalódásának. Ezt nem írtad le, így nem lehet tudni, hogy megbocsát-e. Ha pl. megaláztad, vagy a jellemedben csalódott, hazudtál neki esetleg fontos kérdésben, küldhetsz akárhány rózsát...
43/N
"Azt mondja élete csalódása voltam.."
Szerintem ezek után nincs miről beszélni. Törődj bele, hogy ennek vége, és lépj tovább. Ha ő akarna még valamit, akkor az egy év alatt már jelezte volna. Nem a 20 rózsával fogod visszahódítani.
Tehát kidobott, élete csalódása voltál, de azért húzza az agyad azzal, hogy elkezdett veled beszélgetni.
Kis ribizli még,sztem húzd meg párszor aztán dobd.
Nem ártana tudni, hogy mi volt a probléma, hogy mi vezetett a szakításhoz, miért érzi úgy, hogy élete csalódása vagy. Ha megcsaltad, össze-vissza hazudoztál, netán fizikailag bántottad, akkor meg is értem hogy elhagyott.
Szerény véleményem annyi, hogy a szakításnak mindig oka van. Az, hogy az a bizonyos 2 ember nem illik össze. Nem működik a kapcsolat köztük. Ami pedig nem megy, azt nem kell erőltetni.
igen,nem ártana tudni,hogy miért szakítottatok?
neki nincs azóta kapcsolata amúgy? tovább lépett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!