Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg hölgyek véleményére lennék kiváncsi de bárkit meghallgatok. Szóval az ex barátnőmet szeretném visszahódítani valahogy. Ti erre mit reagálnátok, esélyes ez így?
Figyelt kérdés
Egy éve mentünk szét azóta nem volt senkim még alkalmi sem. Nem is akartam senkit ez idő alatt nagyon hiányzik ő eddig hallani sem akart rólam de a napokban beszélgetünk és egyre inkább jönnek felszínre az érzéseim és nem tudok már csak barátként közeledni. Azt mondja élete csalódása voltam...tény volt egy két problema de én nem azt akarom fojtatni hanem egy újat kezdeni eggyütt. Szóval a mai nap küldtem neki egy 20 szálas rózsadobozt a kis kártyára ráírtam hogy szeretnék vele találkozni mert hiányzik. Jó ötlet volt vagy túl tolakodó? Esetleg ti adnátok esélyt a találkozónak? Tartok az elutasítástól miota elhagyott gyenge az önbizalmam de ugy gondoltam ha ezt most kihagyom talan soha nem találok hasonlót hozza.koszonom a válaszokat elore is! :) ☺2016. okt. 25. 00:20
11/11 anonim válasza:
Ha már egyszer megcsalt, akkor mi a frászt akarsz még tőle? Hogy továbbra is csaljon? Aki egyszer megtette, az idővel úgyis megteszi majd megint. Az ilyenek nem változnak meg. Tényleg ilyen nőt akarsz kérdező? Ne legyél már ennyire igénytelen.
Az "úgy éreztem nem törődik velem" marhára szar kifogás. Ha valaki így érzi akkor beszélje meg a párjával, ha ezek után sem változik a helyzet, akkor lehet szakítani. Nem kell féreg módjára félredugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!