Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, hogy reagálnátok erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy reagálnátok erre többi lent?

Figyelt kérdés

Ismerős pasi elmondja, hogy szeretné ha komolyabbá válna a köztetek lévő kapcsolat, de nem mond semmi nyálas szöveget.

A pasi óvatos közeledését visszautasitjátok mert nem akartok kapcsolatot. Majd néhány nap múlva a pasi azt irja, hogy szerelmes belétek.

2017. dec. 21. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem szeretnék tőle semmit, még ő adnám, hogy hol esik, de viszonozni nem tudom.
2017. dec. 21. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:

hülye kérdés, már megbocsáss.

azt csak te tudod, hogy érzel-e iránta vagy nem.

szerintem a hiúságodat meg az egódat fényezi az egész.

ha nem akarsz tőle semmit, akkor ezt erősítsd meg neki, de ne játssz vele.

2017. dec. 21. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögném, mint bárkit, aki a szerelem dumával jön, csak mert kefélni akar.

Szerelmesnek akkor mondja magát, ha együtt vagyunk x ideje, ismerjük egymást alaposan, képesek vagyunk átvészelni nehéz időszakokat, közös életünk van. Addig max "bejövök neki".

2017. dec. 21. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Te vagy az, aki karácsonyi sms-ben akarta ezt írni visszautasítás ellenére? Ott már megmondták, hogy semmi értelme, ha nem akar tőled semmit, akkor nem.
2017. dec. 21. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha az elso nembol nem ertett, es ezek utan ilyen eroszakosabban kozeledik, akkor letiltanam szo nelkul, ha pedig eloben is elkerulhetetlen, hogy osszefussunk, akkor meg ezek utan latvanyosan kerulnem. Megis mit gondolsz, mit csinalnank? A nem az nemet jelent, egy szerelmi vallomas ezek utan pedig ijeszto, senki nem fog konnyek kozott a karodba dolni, hogy csak erre vart vegig. Szokj le a romantikus vigjatekokrol :D
2017. dec. 21. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem érzek semmit, akkor nagyon nem érdekel, hogy szerelmes-e belém az illető. Az ő dolga, nem az enyém.
2017. dec. 21. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lány vagyok, de szerintem jobban meg kéne ismerned, mielőtt visszautasítod, mert lehet, ha jobban megismernéd, viszonozni tudnád. Ha szerelmes beléd, valószínű, hasonló az értékrendetek. Viszont a lányok nem ilyen módon döntenek, hanem csak az aktuális érzéseik alapján.
2017. dec. 21. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nekem nem kell, akkor ezen nem fog valtoztatni, hogy o mit erez meg mit nem irantam. Max sajnalom ket percig, hogy szerencsetlen, egyem is meg, majd lesz mas, aki viszont szeret, na arra van az ajto, majd kihevered.

Ez gyerekes viselkedes. Az jut rola eszembe, amikor altalanos alsoban szerelmes leveleket irkaltunk es visszairt a fiu, hogy de nekem a reka tetszik, en meg irtam neki egy levelet, hogy gergonek, a lap sarka behajtva "titok" felirattal, odanyilazva, hogy ne nezd meg! Es alatta ott volt, hogy szerelmes vagyok beled! Es nem megnezte a mocsok? Csak a reka tetszett neki tovabbra is, de legalabb rajtam rohogott mindenki egy hetig.

2017. dec. 21. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!