Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők véleményére lennék kíváncsi. Hogyan reagálnátok egy ilyen vallomásra?
Megismerkedtem egy fiatal nővel, egy munkahelyen dolgozunk, de nem vagyunk közvetlen munkakapcsolatban. Az utóbbi időben, kb. egy évben egyre többet beszélgettünk, voltak közös programjaink, mind többet és többet tudtam meg róla. És hát megtörtént, amire nem számítottam: a kedves személyisége, a nyugodtsága, a belőle sugárzó báj teljesen elvarázsolt.
De - és itt jön a "de", ami miatt a kérdést is kiírom - ő nem független. Van barátja. Épp ezért eszembe sem jutna letámadni, elszakítani a párjától, nyomulni rá, de szeretném, ha megismerné az érzelmeimet. Szeretném elmondani neki, hogy a számomra különleges, hogy bár alapból vidám és kiegyensúlyozott vagyok, de ha vele beszélek, akár pár mondatot is, még jobb kedvre derülök, mintha kisütne a nap és kiderülne az ég. El szeretném mondani, hogy tudom, talán semmi sem lesz majd köztünk. De szeretném ha azt is tudná, hogy ő a legbájosabb lány, akit valaha is ismertem, és hogy örülök, hogy megismerhettem, hogy hallhatom a hangját, érezhetem az illatát, és már az is nagyszerű dolog számomra, hogy szerethetem őt.
Mégis milyen közös programjaitok voltak?
Én foglaltként nem mennék újonnan megismert pasival programra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!