Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rágott köröm nagyon csúnya egy lányon? Ha megfogja a kezem pl fogja nézni a körmeim?
Nem szep a kezem, a kormeim miatt miota az eszemet tudom ragom.
Soha nem volt mukormom, nem is akarok, termeszetes vagyok..de lehet hogy megis jobban jarnek ha csinaltatnek mert szinte dugdosom a kezem a ferfi elol akivel ismerkedek. Nagyon nem en lennek a mukormos dolog, de nagyon szegyellem es nem tul szexi.foleg ha megfogja fogni
Nem a legszebb látvány, de elfog fogadni ezzel a defekteddel, ha megkedvel!
Olyan ez durván mint a gyerek, ha tudjuk, hogy van gyereke, nem mozdulunk rá de, ha előbb kedveljük meg, már nem számít!
Randik előtt otthon kicsit reszeld meg a körmeidet, vágd és ne rágd le a börkéket a körömágy széléről, s ha nincs puha reszelőd, ami már inkább egy polorirozó, akkor egy bolti blokk papírjával dörgöld át őket, attól kicsit fényes lesz. S így te is rögtön másként fogod látni a kezed, ha a nem a cakkos körmöket nézed.
Fiatalon én is rágtam durván a körmeinet, s a fenti sufnituning teknikákal próbáltam normalizálni a dolgokat randik előtt. Aztán egyszer olyan körömágy gyulladást kaptam, hogy két hétig hetente kétszer kellett járnom az orvoshoz, hogy felszúrja a bőrt és leszívja a gennyet. Plusz antibiotikumot kellett szednem.
Azóta nem rágom, de műkörmöm sincs.
Szerintem nemcsak csúnya,hanem igénytelenség.
A halálom mikor szép nőknek minden adottságuk megvan,hogy sikeresek legyenek a férfiaknál,aztán meglátom milyen a kezük meg a lábuk,mennyire igénytelenek.
Nem kell ehhez műköröm,szimplán szokjál le róla.Szépen lereszeled,polírozod,aztán kifested valamilyen színre.Meddig tartana?
Minden nőnek ez már alap a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!