Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki már látott csúnya férfit szép nővel vagy ismer ilyet?
Pont ma reggel láttam, és nem hittem a szememnek.
A villamosmegállóban láthatóan várakozott egy kb 28-30 év körüli férfi.Olyan 170 cm és kb 120 kg lehetett,kimondottan lógós hájas pocakkal,vastag ormótlan lábakkal, a rövid nadrágban látszott,hogy bokától térdig valami bőrbetegsége van, sárga-lila és barnás foltok,vizenyősen. Nagy busa feje volt, elég összevissza szakállal. Megjön az egyik villamos,leszáll róla egy korai huszas, karcsú, hosszú hajú, napbarnított és helyes arcú,magas csaj és csókkal üdvözli a srácot, és megölelik egymást. Majd kézenfogva mennek tovább.Legalább egy fejjel magasabb volt a csaj...
Mindenki ledöbbent, láttam az arcokat a megállóban...
Itt vagyok én. Csúnya vagyok, alacsony is. A feleségem magasabb nálam és szép nő, megfordulnak utána az utcán. Az előző barátnőm, akivel 6 évig együtt voltam, meg egyenesen gyönyörű volt. Hosszú szőke egyenes haj, kék szem, nagy cicik, jó alak. Na őt folyamatosan cikizték miattam az ismerősei.
Ja, nem vagyok gazdag, dolgoztam mindig, a fizetésemből éltem.
igen, de az egyiknek a szülei gazdagok és van nyaraló miegymás, szülők vettek végül is lakást is a fiúknak.
A másik helyen a srác hát jól keres, de hatalmas az ismeretségi köre, rengeteget járnak külföldre hihetetlen sok a kedvezménye, ingyen jut el szállodákba napokra stb, szóval kb. mindent meg tud adni a csajnak.
Egy! Egyetlen olyat ismerek ahol a pasi nem gazdag, nincsenek gazdag szülők, viszont ott a csaj agyilag defektes.
3-as, ezt már én is kérdeztem a nőktől, azt a választ kaptam, hogy nagyon férfias, határozott és kedves vagyok.
EZT NEM ÉN MONDOM MAGAMRA! Ez fontos.
2#
Azt viszont hogy csúnya vagy, csak te mondod magadra, másképp kizárt hogy ezek a nők téged választottak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!