Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan csúnya no vagyok,h ilyet meg nem látott a világ.A Férfiaknak csak a szép nők kellenek ?

Figyelt kérdés
Sose volt párom.Sose jött oda hozzam 1 srác,h meg szeretne ismerni.A csúnya nőket senki sem szereti ? 25/N
2020. júl. 8. 18:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
28%

Idovel hozzadrondulnak az atlagosak. Nekem is majdnem 30 evesen lett ferjem, sorjaban 2.

Az ido a csunyaknak dolgozik.

2020. júl. 8. 18:05
 2/20 A kérdező kommentje:
:)
2020. júl. 8. 18:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze,majd 50-60 évesen az átlagosak is olyan rondák lesznek mint te.
2020. júl. 8. 18:11
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

Kíváncsi vagyok, küldj képet ha gondolod.

Szerintem amúgy kicsit túlzásba viszitek ezt a témát mostanában, mi van veletek lányok?😄

2020. júl. 8. 18:17
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
4 Ez egy db nőci, aki leáldozóban van a kora miatt csinálja a feszkót,és próbálja fitogtatni, hogy csak a szépség számít egy nőnél, mert azt hiszi, hogy a pasiját elakarja valaki vinni:D
2020. júl. 8. 18:30
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a csúnyanő mánia? Vagy csak trollkodás?

Olyan csúnya nő nem létezik aki nem kell senkinek!

Van egy haverom aki nemrég összejött (azóta szakított) egy ESZMÉLETLEN RONDA nővel. Tehát a csaj konkrétan úgy néz ki és akkor, mint Godzilla. Brutálisan igénytelen, elhízott tehén volt, de tényleg az a gusztustalan fajta mégis összejött vele haverom, aki amúgy nem egy szépség, de azért normálisan néz ki és abszolút nem kövér. Ja és azért szakítottak, mert a csaj amúgy egy "rißanc", elvileg mindeki mással flörtölt és meg is csalta. Szóval még az ilyen ocsmányságok is tudnak válogatni. Te nála nem lehetsz rondább.

Van egy másik csaj, oda szokott járni kocsmába, ahova én is haverokkal. Ő is eszméletlen ronda. Amorf test, hatalmas hombár fej, teljesen agyhalott, baltával faragott arc és emellé még totál igénytelen és alkoholista. Őt is simán összeszedik nála sokkal normálisabb férfiak is és van aki még kapcsolatot is kezdeményez, tehát nem csak egy dugásra kell nekik. Pedig ő is tényleg nagyon gusztustalan. (Leginkább persze a csövesek próbálkoznak nála)

A lényeg, hogy még ezeknek is több kapcsolat/intimitás jut, mint mondjuk nekem. Pedig én nem tartom magam csúnyának, van munkám, dolgozom normálisan, próbálok az életben előrébb jutni, egyetemet végeztem és most megint visszamegyek tanulni, van saját lakásom, van félretett pénzem, társaságba is járok, vannak barátaim, haverok, ismerősök stb.

Szerintem te csak szimplán nem mozdulsz ki és nem élsz közösségi életet.

2020. júl. 8. 18:34
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Jahhh, mostanában olyan érzésem van, hogy felregelt a gyakorira a vasorrúbánya... 😂
2020. júl. 8. 18:48
 8/20 anonim ***** válasza:
35%
"Sose jött oda hozzam 1 srác,h meg szeretne ismerni ..." Akkor most te gyere hozzám, hogy meg akarsz ismerni!
2020. júl. 8. 19:06
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem te mindennap kiírod ugyanazt.Unalmaaaaaas
2020. júl. 8. 19:12
 10/20 anonim ***** válasza:
83%
Most már megérdemelnél egy végleges kitiltást, kérdező.
2020. júl. 8. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!